Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Kokkolan Pörhölle uusi autotalo!

Pörhön Autoliikkeen autotalon uudisrakentaminen on alkanut tutulla paikalla Vaunumiehentiellä.

Pörhön Autoliike Oy rakentaa uuden Audi talon ja uudistaa Volkswagen talon kokonaan. Kiinteistöön tulee myös Pörhön Vaihtoautokeskus- konseptin mukainen vaihtoautojen kauppa.

Rakentaminen on alkanut 6. syyskuuta ja tavoitteena on, että talo valmistuu maaliskuun 2017 loppuun mennessä. Kiinteistön kokonaispinta-ala on n. 3600 neliötä. Rakentamisen toteuttaa Ab Tallqvist Infra Oy. Rakennesuunnittelusta vastaa Ideastructura Oy. Arkkitehti- ja pääsuunnittelun toteuttaa kokkolalainen Arkman Arkkitehtuuri Oy päävastuullisena arkkitehti Jussi Mansikkamäki. Tehtaan standardien mukaisesta suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Siistonen Oy pää-vastuullisena SAFA Pasi Siistonen. LVI suunnittelusta vastaa Keskipohjanmaan LVI- Suunnittelutoimisto Oy ja sähkösuunnittelun toteuttaa Sähköpalvelu Walberg Ab Oy.

Autotaloon rakennetaan viimeisimmän Volkswagen- konseptin mukainen myymälä ja nykyaikainen huoltokorjaamo sekä kokonaan uusi Audi Center ja Pörhön Vaihtoautokeskus. Volkswagen- ja Audi myymälöihin mahtuvat kaikki päämalliston tuotteet. Pörhön Vaihtoautokeskuksen sisätiloihin mahtuu n. 60 vaihtoautoa. Uutena aloitamme myös Audi Pro Plus vaihtotoiminnan parhaimmille Audi vaihtoautoille. Lisäksi kiinteistössä toimii Autokatsastusasema ja automaalaamo. Autotalossa ahertaa 26 alan ammattilaista päivittäin.

Pörhön Autoliike Oy tekee kauppaa 9 paikkakunnalla 13 eri toimipisteessä Kokkolassa, Pietarsaaressa, Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaalla, Kuusamossa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Raahessa. Konsernin liikevaihto on tänä vuonna 180 miljoonaa ja se työllistää lähes 400 autoalan ammattiosaajaa. Tavoitteemme on myydä yli 10 000 autoa. Perheyhtiö juhlii tänä vuonna 60 vuotiasta taivaltaan.

”Kokkolan toimitalomme on erityisen pirteä ja nuorekas autotalo Pörhön autotalojen perheessä. Viime vuonna Volkswagen oli alueen markkinajohtaja. Uudesta autotalosta tavoittelemme yli 700 auton vuosimyyntiä vuonna 2017”, toteaa toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö.

”Olen erityisen iloinen, että saamme kerralla Kokkolan tila-asiat järjestykseen. Pörhö on sitoutunut vahvasti alueen autokauppaan. Entisten Volkswagen toimintojen lisäksi saamme uuden Pörhö Vaihtoautokeskus toiminnan ja Audi Centerin sekä Audi pro plus vaihtoautotoiminnan tänne Kokkolaan. Rakennusaikaista häiriötä emme pelkää. Aloitammekin heti tämän syksyn erilaisilla, vahvoilla kaupallisilla kampanjoilla”, mainitsee pitkään alueella toiminut Kokkolan paikallisjohtaja Martti Kumpulainen.

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

paikallisjohtaja Martti Kumpulainen, 0207624373, martti.kumpulainen@porho.fi

toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö, 0207624001, matti.porho@porho.fi

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.