Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Pörhöllä Iisalmessa tapahtuu

Pörhön Autoliike Oy Iisalmen toimipiste uudistaa myymäläilmettään ja järjestelee toimintojaan.

Autotaloon rakennetaan viimeisimmän Volkswagen- konseptin mukainen myymälä, joka saa uuden raikkaan ilmeen tehtaan viimeisimpien standardien mukaan. Myymälään mahtuu kaikki päämalliston tuotteet.

Vaihtoautotoiminta muutetaan Pörhön Vaihtoautokeskus- konseptin mukaiseksi. Se merkitsee asiakkaillemme parempaa vaihtoautovalikoimaa ja selkeyttä. Pörhön Vaihtoautokeskuksen sisätiloihin mahtuu n. 75 vaihtoautoa.  

Uutena asiana aloitamme Iisalmessa myös Nissan tuotteiden myynnin ja huoltotoiminnan syksyn aikana. Tilat Nissan toimintaan saneerataan nykyisiin myymälätiloihin tehtaan standardien mukaisesti. Nissan toiminnan myötä myös varaosatoimintoja laajennetaan.  

”Tehtävällä Volkswagen myymälän saneerauksella saamme myymälään paremmin toimivuutta ja avaruutta. Työpisteet tulevat myös lähemmäksi asiakkaita. Pörhön Vaihtoautokeskuksen toiminnan aloitus Iisalmessa antaa asiakkaillemme paljon lisämahdollisuuksia ja Nissan- edustus vahvistaa liikkeemme asemaa alueella. Uskon uuden edustuksen lisäävän tarvetta huollon henkilöstön kasvattamiseen. Iisalmen toimipisteen väki on erityisen iloinen Pörhön Autoliikkeen satsauksista Iisalmen toimintaan”, toteaa paikallisjohtaja Niko Pekkonen.

Pörhön Autoliike Oy edustaa Iisalmessa Volkswagen henkilö- ja pakettiautoja, Skodaa, Mazdaa ja Peugeot henkilö- ja pakettiautoja sekä näiden merkkien lisäksi Audi merkkihuoltotoimintaa. Normaalin huoltotoiminnan lisäksi kiinteistössä on myös iso vauriokorjaamo maalaamoineen sekä samassa pihapiirissä katsastusasema. Syksyllä aloitamme Nissan henkilö- ja pakettiautojen myynti- ja huoltotoiminnan. Iisalmen täyden palvelun toimitalossa työskentelee 25 autokaupan ammattilaista. Tavoitteemme on myydä Iisalmessa yli 800 autoa tänä vuonna.

Saneerausremontin suorittaa Lassila & Tikanoja Oyj Korjausrakentaminen ja suunnittelusta vastaa Insinööritoimisto Savolainen Oy

Pörhön Autoliike Oy:n palveluksessa on lähes 400 autoalan ammattilaista ja toimipisteet ovat Iisalmen lisäksi Kajaanissa, Oulussa, Keminmaalla, Kuusamossa, Rovaniemellä, Raahessa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Pörhön Autoliike Oy on perheyhtiö ja yksi Suomen vanhimmista autokaupan ketjuista, täyttäen tänä vuonna 60 vuotta.

 

Lisätietoja paikallisjohtaja Niko Pekkonen, 0207624610 tai niko.pekkonen@porho.fi  

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.