Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Volkswagen Hyötyautojen iloinen kesätempaus

Aputyttö Annukka ja Apupoika Antero valmiina palvelukseen!

Jo kahdeksan vuoden ajan ovat Annukka ja Antero olleet kesäisin yrittäjien ja järjestöjen palveluksessa kesä- ja heinäkuiden ajan instrumentteinaan iloinen mieli, palveluhalu ja  sekä Volkswagen – hyötyauto kuten vaikkapa Volkswagen Transporter –pakettiautot.

-Volkswagenin maahantuojan VV-Auton hyötyauto-osasto vastaa autoista, niihin liittyvistä kuluista ja kustannuksistamme kuten esimerkiksi palkastamme. Meidän tehtävämme on iloisesti palvella asiakkaita, jotka varaavat meitä erilaisiin kuljetuksiin osoitteesta www.appari.fi – siellä kysellään tilaajan tietyt tiedot, tsekataan, että allakassa on ko. tilaukselle tilaa ja sitten vaan menoksi, kertoo puolestaan Aputyttö Annukka alias Emilia Manninen.

Emilia, 21, on Suomussalmen neitokaisia ja kertoo hakeneensa kesätyöpaikkaa Transporterin ratissa tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja heti tärppäsi.

-Lähetin hakemukseni facebookista saamani tiedon johdosta ja kuvasin myöskin itsestäni lyhyen esittelyvideon. Jäi mielikuva, että se sinällään melko yksinkertainen video oli se, mikä puri. Tämä on samalla ensimmäinen kerta paitsi minulle, myös Pohjois-Suomelle, sillä olen ensimmäinen Antero/Annukka, jonka asemapaikkana on Oulu. Tästä Pörhön Hyötyautomyymälästä  Nuottasaarentieltä käsin singahtelen www.appari.fi – osoitteesta tulleiden varausten mukaan minne milloinkin, Emilia kertoo ja tähdentää, että buukkaukset voi tehdä vain netissä.

-Ensimmäinen keikkakin on tuoreeltaan takana. Veimme kuntosaliyrittäjältä salilleen kertynyttä rompetta kaatopaikalle. Lisäksi hän pitää salillaan pienimuotoisia taidenäyttelyitä ja palautimme muutamia näyttelyssä  esillä olleita tauluja taiteilijalle, Aputyttö Annukka hymyilee.

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.