Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Hyötyautomyyjä Rovaniemelle

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 60-vuotias autokaupan perheyritys. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan lähes 400 autokaupan ammattilaiselle panostaen merkittävästi henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Toimimme Pietarsaaressa, Kokkolassa, Raahessa, Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Kajaanissa ja Iisalmessa. Rovaniemellä Pörhön Autoliikkeen edustamat uusien autojen merkit ovat Volkswagen, Audi, Nissan, Peugeot, Kia, Mitsubishi ja Citroën.


Haemme Rovaniemen toimipisteeseen HYÖTYAUTOMYYJÄÄ


Työssäsi toimit itsenäisesti ja kontaktoit suoraan alueemme yrityksiä hyödyntäen monipuolisia verkostoja. Digitaaliset myyntikanavat eivät ole sinulle vieraita ja puhelinkontaktointi on luonteva osa työtäsi.

Edellytämme aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta yritysmyynnistä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä urallasi konsernimme sisällä.


Toimita lyhyt hakemuksesi 30.11. 2017 mennessä sähköpostilla jari.hyvarinen@porho.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Hyvärinen p. 020 762 4301

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.