Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

VAIHTOAUTOMYYJÄ / AUTOMYYJÄ, IISALMI

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 60-vuotias autokaupan perheyritys. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan lähes 400 autokaupan ammattilaiselle panostaen merkittävästi henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Toimimme Iisalmessa, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Raahessa, Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä, Kuusamossa, ja Kajaanissa. Iisalmessa Pörhön Autoliikkeen edustamat uusien autojen merkit ovat Volkswagen, Audi, Skoda, Nissan, Peugeot, Citroen ja Mazda.

Haemme nyt Iisalmen toimipisteeseemme VAIHTOAUTOMYYJÄÄ.

Omaat aktiivisen otteen asioiden hoitamiseen ja koet väsymätöntä halua asiakaspalveluun ja myyntityöhön. Arvostamme kokemusta ja näyttöä kaupan alan tehtävistä sekä koulutusta, josta on hyötyä tässä tehtävässä. Autoalan tuntemusta pidämme etuna.

Tehtävässäsi tarvitaan vahvaa myynnin osaamista sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat työskennellä huippumerkkien parissa asiakkaitasi palvellen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tuemme työtäsi jatkuvalla koulutuksella ja motivoivalla organisaatiolla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat mukaan menestymään kanssamme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niko.pekkonen[at]porho.fi.
Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä: Paikallisjohtaja Niko Pekkonen, ma-pe klo 9-10, p. 020 762 4610.

 

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.