AUDI 22.12.2021

Uusi Audi Q4 Sportback e-tron koeajettavana

Uusi Audi Q4 Sportback e-tron koeajettavana

Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen muotoilu luo tunnistettavaa ja katseet vangitsevaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä oleva keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa ovat täynnä latausta, ja sähköistä tunnelmaa tuova dynaaminen siluetti luo pehmeän kokonaisuuden.

Audi Q4 Sportback e-tronin edistykselliset sisätilat pursuavat teknisiä innovaatioita, urheilullisuutta ja toiminnallisuutta. Perheautona Audi Q4 Sportback e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja – yhteensä 24,8 litraa mukaan lukien hansikaslokero. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

Audi Q4 Sportback e-tronin suorituskyky on ilmeinen myös ladattaessa: jopa 125 kW latausteho vakiovarusteena. Tarjolla on runsaasti latausvaihtoehtoja, jotka tuovat älykkäitä ratkaisuja niin kotiin kuin tien päällekin, joten voit ajaa huoletta sähköisesti tarvitsematta tehdä kompromisseja.

Audi Q4 Sportback e-tron on ensimmäinen malli, jossa on SONOS-äänentoistojärjestelmä. Tehokkaat kaiuttimet tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Muhkean basson ohessa myös korkeat ja matalat äänet voidaan toistaa tarkasti ja kokea näin niiden koko intensiteetti.

Audi Q4 Sportback e-tron on vaikuttava ilmestys, joka on täynnä menohaluja.

Lue lisää audi.fi

Varaa koeajo

Ota yhteyttä