Löydä uusi oma CUPRA-auto

Kattava valikoima uusia CUPRA-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat CUPRA-mallit. Voit ostaa uusimmat CUPRA-mallit kaikilta Pörhön Autoliikkeen CUPRA-jälleenmyyjiltä.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet CUPRA-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat CUPRA-merkkihuollot. CUPRA on oma yksikkönsä SEAT-konsernissa, ja kaikki Pörhö Autoliikkeen SEAT-toimipisteet tarjoavat myös laadukkaat ja asiantuntevat CUPRA-huoltopalvelut.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet CUPRA-mallit, Heti toimitukseen CUPRA-autot sekä CUPRA-esittelyautot.

CUPRA kulkee rohkeasti omalla polullaan

Uusi CUPRA-auto yhdistää saumattomasti hienostuneisuuden ja urheilullisuuden. CUPRA-autojen hienostunut ilme ja tyylikäs värimaailma yhdistettynä edistykselliseen teknologiaan ja tehokkuuteen varmistavat nautinnollisen ajokokemuksen.

CUPRA on oma yksikkönsä SEAT-konsernissa, ja kaikki Pörhö Autoliikkeen SEAT-toimipisteet palvelvat myös CUPRA-jälleenmyyjinä. Myös asiantunteva CUPRA-huoltopalvelu on saatavilla samoista toimipisteistä.

CUPRA liikkumispalvelut takaavat matkasi jatkumisen kaikissa olosuhteissa. Esimerkiksi CUPRA-huolenpitosopimus varmistaa sinulle riskittomän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia uuden CUPRA-autosi huolto- ja korjauskuluista. Tutustu CUPRA liikkumispalveluihin maahantuojan sivuilla.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden CUPRA-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista CUPRA-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi CUPRA-jälleenmyyjältä.