Löydä uusi DS-autosi

Kattava valikoima DS-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat DS-mallit. Kaikki uudet DS-mallit ovat ostettavissa miltä tahansa Pörhön Autoliikkeen DS-jälleenmyyjältä.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet DS-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat DS-merkkihuollot. DS-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti DS-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet DS-mallit, Heti toimitukseen DS-autot sekä DS-esittelyautot.

DS tarjoaa yleellisiä autoja ja ajokokemuksia

DS on uusi ylellisiä autoja ja ajokokemuksia tarjoava automerkki, joka syntyi vuonna 2014. DS autot ovat avantgardistisia, innovatiivisia ja teknologisesti ainutlaatuisia. DS kulkee rohkeasti omaa tietään ylittäen rajat.

Uudet DS-autot hämmästyttävät hienostuneella muotoilullaan ja dynaamisella, mukavuutta tarjoavalla teknologialla. DS-autot tarjoavat omaperäisen tyylin ja ainutlaatuisen teknologisen suorituskyvyn, jotka näkyvät myös upeassa ajokokemuksessa.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden DS-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista DS-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Pörhö DS -toimipisteelta.