Löydä uusi SEAT

Kattava valikoima SEAT-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat SEAT-mallit. Uudet SEAT-autot ovat ostettavissa miltä tahansa Pörhön Autoliikkeen SEAT-jälleenmyyjältä.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet SEAT-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat SEAT-merkkihuollot. SEAT-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti SEAT-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet SEAT-mallit, Heti toimitukseen SEAT-autot sekä SEAT-esittelyautot.

Luotettavat SEAT-autot jokaiseen tarpeeseen

Uusi SEAT-auto takaa luotettavia ja turvallisia kilometrejä. Tyylikäs muotoilu, mukavat sisätilat ja luotettavat kilometrit ovat SEAT-autojen valttikortteja. SEAT-mallistosta löytyy autoja kaikista kokoluokista kaikkiin erilaisiin tarpeisiin.

SEAT tarjoaa uudelle autollesi myös SEAT-huolenpitosopimuksen, joka on helppo ja viisas ratkaisu. Sen avulla autosi huolto- ja korjauskulut jakautuvat tasaisesti koko sopimusajalle ja saat oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi ilman eri korvausta valtuutetuissa SEAT-huolloissa.Tutustu SEAT-huolenpitosopimukseen tarkemmin maahantuojan sivulla.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden SEAT-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista SEAT-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Pörhön SEAT-toimipisteeltä.