Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Autopeltiseppä Iisalmeen

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 60-vuotias autokaupan perheyhtiö. Olemme kasvava ja kehittyvä autoalan edelläkävijä. Tarjoamme vakaan työpaikan yli 400 autokaupan ammattilaiselle. Toimimme yhdeksällä eri paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa ja Keski-Pohjanmaalla. Edustuksiimme kuuluu kahdeksan laatumerkin myynti- sekä yhdentoista merkin huolto- ja varaosatoiminnot.

Haemme AUTOPELTISEPPÄÄ / VAURIOMEKAANIKKOA Iisalmen toimipisteeseemme.

Sinulla on tehtävässä vaadittava peruskoulutus ja työkokemuksen kautta hankittuja käytännöntaitoja. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja hoidat työtehtäväsi tarkasti.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät hyvien merkkien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja maahantuojien ja valmistajien tuen.

Haluatko osaksi huipputiimiä ja menestymään kanssamme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@porho.fi merkillä "Autopeltiseppä, Iisalmi". Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä: Paikallinen johtaja Yrjö Uotinen, p. 020 762 4601 tai jälkimarkkinointipäällikkö Niko Pekkonen, p. 020 762 4610

Työpaikkailmoitukset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.