Audi-ajoneuvomekaanikko Oulu

Audi-ajoneuvomekaanikko Oulu

1.7.2022
Audi-ajoneuvomekaanikko Oulu

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 65-vuotias autokaupan perheyritys. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan noin 400 autokaupan ammattilaiselle panostaen merkittävästi henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Toimimme Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaalla, Kuusamossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Ylivieskassa, Kajaanissa, Raahessa ja Iisalmessa. Edustuksiimme kuuluu kahdeksan laatumerkin myynti sekä yhdentoista merkin huolto- ja varaosatoiminnot.

Haemme AJONEUVOMEKAANIKKOA Oulun Audi-korjaamollemme

Oletko kiinnostunut korjaamoalasta? Sinulla on autohuollossa tarvittavat perustaidot - olet ehkä vasta valmistunut tai valmistumassa tai ehkä olet jo toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä aiemmin. Pääasia, että olet innostunut, reipas ja oma-aloitteinen ja haluat kehittyä mekaanikkona. Asenne ja motivaatio ratkaisee - me perehdytämme ja koulutamme tehtävään, joten voit olla myös urasi alkuvaiheella.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät huippumerkkien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukainen palkka + palkkiosopimus), hyvät koulutusmahdollisuudet ja maahantuojien ja valmistajien tuen.

Haluatko osaksi hyvää tiimiä ja jatkuvaa kehitystä sekä menestymään kanssamme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.7.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] merkillä "Mekaanikko, Oulu".

Lisätietoja tehtävästä:

Jälkimarkkinointipäällikkö Mika Koistinen, p. 020 762 4054 (lomalla 11.7.-6.8.2022) ja huoltopäällikkö Juhani Saartoala, p. 020 762 4036 (lomalla 9.7.2022 asti)