Automekaanikko Iisalmi

Automekaanikko Iisalmi

24.11.2022
Automekaanikko Iisalmi

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 65-vuotias autokaupan perheyritys. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan noin 400 autokaupan ammattilaiselle panostaen merkittävästi henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Toimimme Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaalla, Kuusamossa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Ylivieskassa, Kajaanissa, Raahessa ja Iisalmessa. Edustuksiimme kuuluu kahdeksan laatumerkin myynti sekä yhdentoista merkin huolto- ja varaosatoiminnot.

Haemme AUTOMEKAANIKKOA Iisalmen Eurorepar Car Service -korjaamollemme

Sinulla on autohuollossa tarvittavat perustaidot, olet innostunut, reipas ja oma-aloitteinen ja haluat kehittyä mekaanikkona. Katsomme eduksi, jos pystyt tekemään sähködiagnooseja. Asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisee - me perehdytämme ja koulutamme tehtävään, joten voit olla myös urasi alkuvaiheilla.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät Eurorepar Car Service -monimerkkihuollossa huippumerkkien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukainen palkka + palkkiosopimus), hyvät koulutusmahdollisuudet ja maahantuojien ja valmistajien tuen.

Haluatko osaksi hyvää tiimiä ja jatkuvaa kehitystä sekä menestymään kanssamme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] otsikolla "Mekaanikko, Iisalmi".

Lisätietoja tehtävästä: Jälkimarkkinointipäällikkö Niko Pekkonen, p. 020 762 4610

Työpaikkailmoitukset