Huoltomyyjä/huoltoneuvoja Kuusamo

Huoltomyyjä/huoltoneuvoja Kuusamo

22.11.2022
Huoltomyyjä/huoltoneuvoja Kuusamo

Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen yli 65-vuotias autokaupan perheyritys. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan noin 400 autokaupan ammattilaiselle panostaen merkittävästi henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Toimimme Rovaniemellä, Keminmaalla, Kuusamossa, Oulussa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Ylivieskassa, Kajaanissa ja Iisalmessa. Edustuksiimme kuuluu kahdeksan laatumerkin myynti sekä yhdentoista merkin huolto- ja varaosatoiminnot.

Haemme Kuusamon toimipisteen tiimiimme HUOLTOMYYJÄÄ / HUOLTONEUVOJAA

Huoltomyyjänä palvelet asiakkaita kasvotusten huollon tiskillä, puhelimitse sekä sähköisessä järjestelmässä. Toimit varaosamyynnin tehtävissä sekä työnjohtajana mekaanikoiden lähimpänä esimiehenä johtaen tiimin päivittäistä toimintaa ja työtä. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomenkielen taitoa, englanninkielen taidon katsomme eduksi.

Olet oma-aloitteinen, reipas, itsenäiseen työskentelyyn tottunut tiimipelaaja, jolla on hyvät organisointi- ja asiakaspalvelutaidot. Osaat tehdä päätöksiä ja sinulla on kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä tehtävässä vaadittava autoalan koulutus. Edustamiemme merkkien tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös tekniikan tuntemusta.

Haluatko tehdä tulosta ja tulla osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn hyvien merkkien parissa, hyvässä tiimissä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtäsi tukevat myös hyvät maahantuojien ja tehtaiden tukipalvelut. Paras asiakaspalvelu ja laadukas työ on mottomme.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 4.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] merkillä "Huoltomyyjä, Kuusamo". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä: jälkimarkkinointipäällikkö Jukka Poussu, p. 020 726 4153