EUROREPAR 4.4.2022

Pörhö on avannut paik­ka­kun­nil­leen Eu­ro­re­par Car Service mo­ni­merk­ki­huol­lon – ”Tämä on Suo­mes­sa todella mer­kit­tä­vä uu­dis­tus”

Pörhön Autoliike on avannut ensimmäisenä ketjuliikkeenä Suomessa paikkakunnilleen uuden kansainvälisen monimerkkihuollon Eurorepar Car Servicen.

Eurorepar Car Service monimerkkihuolto on tarkoitettu kaikille automerkeille ja -malleille.

”Asiakkaat ovat löytäneet palvelumme hyvin ja olemme saaneet hyvää palautetta. Palautteiden valossa palvelukonseptimme on ollut oikea ratkaisu ja tarvetta kyseiselle palvelulle on”, jälkimarkkinointijohtaja Pekka Mustonen Pörhöltä kertoo.

Pörhön Eurorepar-autohuoltoon kuuluu rutiinihuollot, rengaspalvelut, akkujen uusinnat, tuulilasit, mekaaniset korjaukset, vianmääritykset, katsastuspalvelut, vauriokorjaukset sekä pesupalvelut.

”Olipa merkki kuin merkki, teemme huollon samalla tarkkuudella. Panostamme autohuollossamme mekaanikkojemme ammattitaitoon, laadukkaisiin työkaluihin ja luotettavaan ja kokonaisvaltaiseen palveluun, mikä näkyy myös monimerkkihuollossa”, tiimiesimies Jani Tuisku Pörhöltä kertoo.

Eurorepar Car Service on luotettava

Eurorepar Car Service on Groupe PSA:n omistama ketju, jolla on yli 5 000 toimipistettä ympäri Euroopan. PSA-ryhmä on ollut uutisissa Stellantis-fuusion johdosta. Nimi Stellantis tarkoittaa Fiat Chryslerin ja PSA:n yhdistymistä.

Eurorepar-monimerkkihuolto tulee laajentamaan korjaamoalan tarjontaa Suomessa uudenlaisena monimerkkihuoltona.

Pörhöllä ollaan tyytyväisiä ERCS:n yhteistyöverkostoon ja kustannustehokkaaseen palvelukonseptiin.

”Tämä on Suomessa aivan tuore juttu, sillä ensimmäiset Eurorepar-monimerkkihuollot avattiin Suomeen vasta viime vuonna. Tämä tulee olemaan Suomessa todella merkittävä uudistus”, Mustonen sanoo.

Eurorepar Car Service -monimerkkihuoltoon voi varata ajan kaikille yli viisivuotiaille autoille merkistä tai mallista riippumatta.

Kaikilla Eurorepar Car Service -korjaamoilla on käytettävänään ketjun kansainvälinen verkosto, logistiikka ja laaja varaosavalikoima. Eurorepar Car Service monimerkkihuolloissa voidaan siis tarjota laadukkaat varaosat helposti ja nopeasti kilpailukykyiseen hintaan.

”Tämä on erinomainen lisä palvelutarjontaamme. Ajoneuvot muuttuvat ja vanhenevat, ja meidän täytyy tarjota palvelua myös ikääntyvälle autokannalle. Mekaanikoillamme on aina viimeisin tekninen tietämys ja asiantuntemus autojen huoltoihin ja korjauksiin”, Mustonen sanoo.

Pörhö antaa Eurorepar Car Service -monimerkkihuollossa käyneille asiakkailleen 2 vuoden takuun sekä työlle että varaosille.

”Toivotamme kaikki yli viisivuotiaat autot testaamaan meitä ja meidän palveluamme sekä ammattitaitoamme”, Pekka Mustonen vinkkaa.

Varaa huolto

Lue lisää eurorepar.fi

EUROREPAR CAR SERVICE
  • Asiantuntevat ja ammattitaitoiset mekaanikot, joilla on viimeisin tekninen tietämys autojen huoltoon ja korjauksiin.
  • Ystävällinen, avoin ja luotettava palvelu.
  • Korkealaatuiset varaosat kaikkiin autoihin, merkistä riippumatta.
  • Selkeä ja luotettava palvelukonsepti: sovitusta valmistumisajasta pidetään kiinni.
  • Toimimme vastuullisesti: suhtaudumme vakavasti ympäristövastuuseemme ja kierrätämme jätteemme turvallisesti.
  • Kilpailukykyiset hinnat ilman yllätyksiä.