Löydä uusi Volkswagen

Kattava valikoima Volkswagen-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat Volkswagen-mallit. Kaikki uudet Volkswagen-mallit ovat ostettavissa mistä tahansa Volkswagen-toimipisteeltämme. 

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet Volkswagen-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat Volkswagen-merkkihuollot. Volkswagen-merkkihuoltomme ammattitaitoinen henkilökunta on kouluttautunut erityisesti Volkswagen-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta valikoimassamme olevat uudet Volkswagen-mallit, Heti toimitukseen Volkswagen-autot sekä Volkswagen-esittelyautot.

Volkswagen vakuuttaa laadulla

Volkswagen on saksalainen automerkki, joka vakuuttaa laadullaan, käytännöllisyydellään ja helppokäyttöisyydellään. Viime vuosina Volkswagen on satsannut sähkö- ja hybridiautojen kehitykseen. Esimerkiksi Volkswagen Passat tai Volkswagen Golf sopivat farmari-mallisina hyvin isommankin perheen käyttöön, kun taas viistoperäinen Volkswagen Golf toimii näppärästi kaupunkiajossa. Volkswagen tarjoaa laatua ja luotettavauutta kaikille. Tutustu mallistoon ja löydä oma suosikkisi.

Volkswagen tarjoaa uudelle autollesi myös Volkswagen-huolenpitosopimuksen. Sopimus määritellään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, joten se huomioi esimerkiksi ajokilometrisi ja ostamasi Volkswagen-mallin ja lisävarusteet. Sovitulla kuukausimaksulla saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi sopimuksen voimassaoloajan valtuutetussa Volkswagen-huollossa. Tutustu Volkswagen-huolenpitosopimukseen tarkemmin maahantuojan sivulla

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden Volkswagen-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista Volkswagen-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Pörhön Volkswagen-toimipisteeltä. Tutustu myös Volkswagen takuuvaihtoautoihin.