Renkaanvaihto ja rengashotelli

Renkaanvaihto ja rengashotelli

Huoltopalvelut

Pörhö Renkaat palvelee rengasasioissa monipuolisesti

Ehdota aikaa, niin otamme yhteyttä
Henkilön ja auton tiedot
Pörhö rengaspalvelut

Rengashotelli

Tarvitsetko säilytyspaikan autonrenkaille? Pörhön rengashotelli säilyttää asianmukaisesti lepovuorossa olevat renkaat.

Liika kosteus tai auringonvalo voi vahingoittaa renkaita, joten renkaiden asianmukainen säilytys esimerkiksi suojassa UV-valolta lisää renkaiden käyttöikää ja varmistaa renkaiden turvallisuuden.

Rengashotellissa renkaat eivät vie sinulta tilaa kotona, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden säilytyksestä. Rengashotellimme ammattilaiset myös tarkistavat renkaidesi kunnon turvallisen autoilun takaamiseksi.

Renkaiden kausisäilytys rengashotellissa 49 € / kausi. Hintaan sisältyy vakuutus koko säilytysajalle sekä renkaiden pesu ja renkaiden kuntotarkastus. Lisäksi renkaiden allevaihto: 49 € / vaihto (vanteilla olevat renkaat).

Renkaanvaihto

Renkaiden vaihdon hinta on 49 €. Irrotamme renkaat autostasi ja vaihdamme uudet alle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkistaa samalla renkaidesi kunnon, jotta voit olla varma niiden turvallisuudesta.

Tarjoamme renkaanvaihtopalveluita kaikissa toimipisteisssämme: Kokkolassa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Kuusamossa, Kajaanissa, Pietarsaaressa, Iisalmessa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Voit myös jättää renkaasi säilytykseen rengashotelliimme, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden kausisäilytyksestä.

Uudet renkaat

Aika vaihtaa uusiin renkaisiin? Koska renkaat ovat ainoa yhteys autosi ja tien välillä, kannattaa niiden valinta tehdä huolella. Kun on aika ostaa uudet renkaat, Pörhö Renkaat auttavat sinua valinnassa ja tarjoavat sinulle turvalliset renkaat tuleville kilometreillesi.

Osta renkaat täältä