Pörhöturva

Pörhöturva

Automyynti

Huolettomia kilometrejä maksullisella lisäturvalla

Kattava lisäturva vaihtoautoille

Maksullinen Pörhöturva takaa sinulle huolettomia kilometrejä uudella vaihtoautollasi. 

  • Saat lisäturvaa sijoituksellesi
  • Säästät selvää rahaa
  • Kattava turva tekee autoilusta entistä huolettomampaa

Kun hankit vaihtoauton oston yhteydessä lisämaksullisen Pörhöturvan, saat lisäturvaa vaihtoautollesi. 12 kuukautta tai 20 000 kilometriä voimassa oleva turva on niin kattava, että autoilu ei tämän huolettomammaksi muutu!

Pörhöturva voidaan tarjota vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja alle 180 000 kilometriä ajettuja. 

Pörhöturvan hinta 590 € (asiakkaan korjauskohtainen omavastuuosuus 150 €)

Pörhöturva kattaa seuraavat osa-alueet

Moottori
Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet) imusarja, pakosarja, öljyputket, kampiakseli, jakopään hihna/ketju ja kiristin, vesipumppu. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Pörhöturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto
Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto
Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo
Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet, ahtopaineen tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ilmastointi
Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, paineen kiertokytkin. Jäähdytysaine vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jarrut
Pääsylinteri, alipaineen tehostin, levyjarrun satula, jarrusylinterit, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ohjausyksikkö. Seuraavat ABS-jarrujen osat: jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdytysjärjestelmä
Jäähdytyspuhallinmoottori, jäähdyttimen kenno, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka
Laturi, laturin jännitteensäädin, sytytyspuola, öljynpaineen anturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, Lambda-anturi, öljymääräanturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, pääjohdinsarja, elektroninen pääohjausyksikkö, voimansiirron ohjausmoduuli, käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin (ei rele), ajovalojen kytkin, virtalukko, peilin kytkin (sähkötoiminen), sähkötoimisen peilin moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, ikkunan kytkimet ja pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottori ja pyyhkimen moottori (edessä ja takana). Ei ajovalopesuri. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin (tehdasasennetut). Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä
Polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, säiliön tuki, säiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus
Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, väliakseli, pääakseli, ohjausvaihde ja pumppukotelo, ohjausvarsi, välivarsi, yhdysvarsi, ohjauspyörän säätömekanismi, hammastanko. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

 

Pörhöturvan maksimikorvaus sopimusajalle on 5 000 €. Asiakkaalta peritään kauppasopimuksella määrätty omavastuuosuus jokaisesta vioittumistapauksesta.