Huolettomia kilometrejä Pörhön tiepalvelulla

Huolettomia kilometrejä Pörhön tiepalvelulla

HUOLLON PALVELUT

Pörhön tiepalvelu huolehtii sinusta ja ajoneuvostasi

Mikäli autollesi on myönnetty Pörhön tiepalvelu käyttöön, olemme valmiita tulemaan avuksesi niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista, mikäli autoosi tulee vika, sen polttoaine loppuu tai avaimesi katoavat. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme, 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Tiepalvelun sinulle tarjoaa Pörhön Autoliike Oy. 

Yksi soitto riittää

Missä tahansa läntisessä Euroopassa saat avun soit­tamalla numeroon +358 20 762 4025. Kotimaassa apu löytyy numerosta 020 762 4025. 

Palvelun ehdot 

Pörhön tiepalvelu on räätälöity palvelumme takuuajan ylittäneille ajoneuvoille merkistä riippumatta. Palvelu koskee kaikkia ajoneuvoja, jotka on huollettu Pörhön Autoliikkeissä. 

Pörhön tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa 12 kuukautta määräaikaishuollon suorittamisesta. 

Palveluun sisältyvät tekniset viat, itse aiheutetut ja liikennevahingot: 

 • Tekninen vika 
 • Tekninen neuvonta 
 • Polttoaineen loppuminen 
 • Avainten jääminen auton sisään 
 • Tien päällä korjaaminen 
 • Renkaan puhkeaminen 
 • Hinaus lähimpään Pörhön huoltoon
 • Sijaisauto enintään 3 vrk., mikäli auto ei tule samana päivänä kuntoon
 • Vaihtoehtoiset palvelut sijaisauton sijaan
 • Palvelu myös korikorjaustapauksissa 

Pörhön tiepalvelu on voimassa kaikkialla Euroopassa, pois lukien Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ja Moldova. Pörhön tiepalveluun voidaan liittää enintään 10 vuotta vanhoja autoja. 

Korjaus paikan päällä

Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi heti eteenpäin. Jos autollasi ei voi ajaa, kuljetamme sen korjattavaksi lähimmälle valmistajan valtuuttamalle korjaamolle. Kor­jaamon ollessa suljettuna, hinausauto säilyttää autosi turvallisessa paikassa siihen asti, kunnes korjaamo aukeaa. Myös palvelun piiriin kuuluvien ajoneuvojen vetämät perävaunut hinataan ja säilytetään. Järjestäm­me sinulle kuljetuksen valtuutetulle korjaamolle, jossa voit odottaa kunnes ajoneuvosi on korjattu. 

Jos ajoneuvon ovi on murrettava, pyydämme sinua allekirjoittamaan suostumuksen, jossa annat luvan oven murtamiseen. Tällöin sinun on maksettava kaikki mahdollisesta vahingoittumisesta aiheutuvat kustan­nukset. Palvelu on voimassa myös liikennevahingoissa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli. 

Matkan jatkaminen:

Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä ja olet yli 100 km päässä kotoa, voit jatkaa matkaasi sopimuksen mukaan: 

 • Taksilla tai bussilla (max. 50 €) 
 • Junalla (2. luokka) 
 • Lentokoneella turistiluokassa, jos matka maitse kestää yli 8 h 
 • tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan B-luokan ajoneuvon korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) vuorokaudeksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutus- ja takausmaksu). Pörhön tiepalvelu maksaa auton vuokrauksen ja taksikuluja enintään 50 € sijaisautoa noudettaessa. 
Hotellimajoitus

Pörhön tiepalvelu varaa ja kustantaa sinulle hotel­lihuoneen enintään kolmeksi (3) yöksi, edellyttäen että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 100 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista. Majoi­tuksen arvo enintään 100 €/hlö/vrk. Etuun ei voi yhdistää matkan jatkumisen etuja.

Ajoneuvosi hakeminen korjauksesta

Mikäli autoasi ei ole voitu korjata ennen paluumat­kaasi, kustannamme sinulle junalipun 2. luokassa tai bussi-/taksikuluja enintään 50 €:n arvosta yhdelle hengelle. Jos matka maitse kestää yli 8 tuntia kus­tannamme lentolipun turistiluokassa edellyttäen, että vuokra-autoetua tai majoitusetua ei ole käytetty. 

Ota palvelu käyttöösi näin
 1. Kun olet Suomessa, soita numeroon 020 762 4025. Ulkomailla soita numeroon +358 20 762 4025. Huom: Älä tilaa muita palveluja. 
 2. Ilmoita nimesi sekä ajoneuvosi valmistenumero (VIN), rekisterinumero, käyttöönottopäivämäärä, kilometrilukema, malli ja väri.
 3. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.
 4. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta - esitämme sinulle mahdollisesti joitakin lisäkysymyksiä.
 5. Jos epäilet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden paikalliseen poliisiin. 

Halutessasi voimme myös hakea autosi ja palauttaa sen lähimpänä asuinpaikkaasi sijaitsevaan valtuutettuun merkkihuoltoon. 

Pörhön tiepalvelu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa

 • Jos ajoneuvo osallistuu autokilpailuihin (kestävyysajoihin, nopeusajoihin, koeajoihin) tai ralliin tai jos autolla ajetaan muilla kuin yleisillä teillä. 
 • Kun palvelua pyydetään seurauksena sodasta, kapinasta, kansannoususta, poliittisesta joukkomielenosoituksesta, ryöstämisestä, lakosta, käytöstä sotilaalliseen tai terroristiseen tarkoitukseen, maanjäristyksen aiheuttamasta vahingosta, ilmakehän muutoksesta tai muusta ylivoimaisesta esteestä. 
 • Kun auton vika on aiheutettu tahallisesti, ilkivaltaa käyttäen tai rikokseen osallistuttaessa. 
 • Kaikki vauriot, jotka ovat aiheutuneet hinaamisesta, kuormaamisesta tai muusta ulkoisesta tekijästä. 
 • Kaikki auton rikkoontumisesta johtuva omaisuuden menettäminen ja (tai) vahingoittuminen. 
 • Kun ajoneuvoa ei ole huollettu asianmukaisesti ja huoltoa ei ole tehty valmistajan tai maahantuojan suositusten mukaisesti. 

Kun yksi tai useampi palvelu ei ole tarpeellinen, Pörhön tiepalvelu ei ole velvollinen maksamaan korvauksia käyttämättä jääneistä palveluista tai antamaan hyvitykseksi vaihtoehtoisia palveluja.