Vauriokorjaus

Vauriokorjaus

SATTUIKO VAURIO?

Me Pörhöllä autamme sinua

Vauriokorjaus
Vaurio­korjauksen maksaja?

Yhteydenotto vahinkotarkastukseen

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Vakuutusyhtiö

Olet maksamassa vaurion itse

Tee vahinko­tarkastus verkossa. Saat samalla alustavan hinta-arvion

Maksan itse
Teemme vahinkotarkastuksia myös ilman erillistä ajanvarausta!

Katso vauriokorjaamoidemme yhteystiedot tästä

Pörhön vauriokorjaamo kunnostaa kaikki automerkit

Pörhö vauriokorjaamo on vakuutusyhtiöiden virallinen vahinkotarkastusasema, joka palvelee sinua – oli kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi vaurio. Kaikissa vaurioissa voit kääntyä korjaamoidemme puoleen automerkistä riippumatta.

Korikorjaamomme hoitavat kaikki autoosi sattuneet vauriot ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Annamme tekemästämme työstä takuun, jotta voit olla varma, että autosi on hoidettu kuntoon laadusta tinkimättä.

Voit varata korjaamoomme korjausajan sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko oheisella lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä. Sinun tehtäväsi on ainoastaan vahinkoilmoituksen täyttäminen – me huolehdimme lopusta.

Muistathan, että auton omistaja on laskun maksaja kunnes vakuutusyhtiö on antanut laskutusluvan.

Kiveniskemä tuulilasissa? Tuulilasin rikkoutuessa kannattaa tarkistaa kuuluuko tuulilasin vaihto tai korjaus vakuutuksesi piiriin. Mikäli vaurio on pieni, korjaamme sen nopeasti ja voit jatkaa matkaasi jo tunnin kuluttua.

Näin toimit vahingon sattuessa

Kirjaa ylös vastapuolen yhteystiedot, auton rekisterinumero, vahinkopäivä sekä vakuutusyhtiö. Ota tarvittaessa kännykkäkuva vaurioista sekä mahdollisten todistajien yhteystiedot. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä Poliisiin soittamalla hätänumeroon.

Jos autosi tarvitsee hinauspalvelua, voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen 24h päivystyskeskukseen puh. 0400383633.