Laatusertifikaatit

Laatusertifikaatit

Yritys

Meidät määrittelee laatu

Laadukkaat ja joustavat palvelut

Laadukkaat ja joustavat palvelut ovat olleet Pörhön Autoliikkeen tukijalka vuodesta 1956 lähtien.

Pörhön Autoliikkeellä on ISO 9001 -laatustandardi sekä AKL 14001 -laatuohjelma, joka sisältää ympäristöstandardin. Olemme myös AKL-jäsenliike.

Omien laatutavoitteidemme lisäksi toimintaamme ohjaavat edustamiemme automerkkien valmistajien vaatimukset. Ketjumme kaikissa liikkeissä toimitaan samoin.

Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta osaamisemme olisi parasta mahdollista ja tietomme aina viimeisintä saatavissa olevaa.

Laatuohjelmamme

AKL-Laatuohjelma

AKL-Laatuohjelma on Autoalan Keskusliitto ry:n kehittämä kuvaus hyvistä kauppa- ja korjaamotavoista ja niiden mukaiseen toteutukseen ohjaava palvelukokonaisuus. Ohjelman toteutus takaa työn laadun paranemisen yrityksen toiminnan kaikilla osa-alueilla.

Pörhön Autoliike on toteuttanut AKL-Laatuohjelman ISO 9001 -standarin sertifiointivaatimukset täyttävänä. Ohjelman avulla AKL tukee jäsenyritystensä toimintaa ja samalla lisää autoalan nauttimaa arvostusta ja luottamusta.

Tutustu AKL-Laatuohjelmaan 

AKL-Ympäristöohjelma

Tämän ohjelman tavoitteena on autokaupan ja autokorjaamoiden ympäristöarvot huomioonottava toiminta ja sen sopeuttaminen ympäristönsuojelun vaatimuksiin. Pörhön Autoliike on toteuttanut AKL-Ympäristöohjelman ISO 14001 -standardin sertifiointivaatimukset täyttävänä.

Tutustu AKL-Ympäristöohjelmaan