Löydä uusi Nissan-auto

Kattava valikoima Nissan-autoja

Pörhön Autoliikkeestä löydät kaikki uusimmat Nissan-mallit laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta. Kaikki uudet Nissan-mallit ovat ostettavissa mistä tahansa Nissan-toimipisteestämme.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet Nissan-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat Nissan-merkkihuollot. Nissan-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti Nissan-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet Nissan-mallit, Heti toimitukseen Nissan-autot sekä Nissan-esittelyautot.

Nissan-mallistosta löytyy uusia autoja jokaisen tarpeisiin

Nissan on japanilainen automerkki, joka valmistetaan japanilaisella tarkkuudella ja huolellisuudessa. Nissan tunnetaan jokamiehenautona, joka tarjoaa laatua ja luotettavuutta. Nykyään Nissan tunnetaan erityisesti upeista crossover malleistaan kuten Nissan Qashqaista.

Nissan-mallisto kattaa myös paljon erilaisia sähkö- ja hybrid-autoja, kuten hintaluokaltaan varsin edullinen Nissan Leaf ja uusi täyssähköinen crossover Nissan Ariya.

Nissan tarjoaa uudelle autollesi myös fiksun Nissan Huoltosopimuksen, joka tekee elämästäsi yksinkertaista nyt ja tulevaisuudessa. Nissan Huoltosopimus kattaa kaikki ajoneuvon valmistajan edellyttämät määräaikaishuollot. Nissan Huoltosopimus on voimassa kaikissa Nissan-merkkikorjaamoissa, joten se on yksinkertainen ratkaisu ajoneuvosi hyvän käyttökunnon ylläpitämiseksi. Tutustu Nissan Huoltosopimukseen tarkemmin maahantuojan sivulla.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden Nissan-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista Nissan-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Nissan-jälleenmyyjältä.