Tervetuloa Pörhön Nissan-huoltoon!

Autotalo Pörhön Nissan-merkkihuollossa koulutetut Nissan-ammattilaisemme tuntevat autosi huolto-ohjelman ja -tarpeet läpikotaisin. Käytössämme on juuri Nissanin huoltoon tarkoitettuja työkaluja ja diagnostiikkalaitteita.

Käytämme Nissan-merkkihuollossa aina vain Nissan-alkuperäisosia, joilla on valmistajan takuu. Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti ja noudatamme huolloissa aina tarkasti uusimpia valmistajan antamia ohjeita.

Kun tarvitset luotettavan huoltopaikan Nissanillesi, kannattaa kääntyä Nissan-merkkihuoltomme puoleen.

Nissan-merkkihuoltomme sijaitsevat Oulussa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Kuusamossa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Ylivieskassa.

Teemme Nissan-autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset, jotta sinä voit nauttia turvallisista, taloudellisista ja mukavista ajokilometreistä.

Mikäli olet You+Nissan-jäsen ja varaat ajan määräaikaishuoltoon tai korjaukseen sekä sijaisauton etukäteen, annamme käyttöösi sijaisauton tai tarjoamme vaihtoehtoisen kuljetusratkaisun huollon ajaksi ilman erillistä veloitusta.

Nissanisi ansaitsee vain parasta

Kun tuot autosi Nissan-merkkihuoltoomme varmistat, että autosi takuu säilyy ja auton jälleenmyyntiarvo pysyy parhaalla mahdollisella tasolla.

Kun huollatat Nissanisi valtuutetussa Nissan-merkkihuollossamme pääset automaattisesti hyödyntämään maksutonta Nissan Assistance -tiepalvelua aina seuraavien 12 kuukauden ajan. Huoltamalla Nissanisi säännöllisesti, ehkäiset myös suurempia korjauskustannuksia tulevaisuudessa.

Me huolehdimme Nissanisi huolloista ja korjauksista, sinä voit keskittyä ajamiseen.