Löydä uusi ŠKODA

Kattava valikoima ŠKODA-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat ŠKODA-mallit. Kaikki uudet ŠKODA-mallit ovat ostettavissa miltä tahansa Pörhön Autoliikkeen ŠKODA-jälleenmyyjältä. 

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet ŠKODA-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat ŠKODA-merkkihuollot. ŠKODA-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti ŠKODA-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet ŠKODA-mallit, Heti toimitukseen ŠKODA-autot sekä ŠKODA-esittelyautot.

Pörhö ŠKODA-toimipisteet

ŠKODA - käytännöllisyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä

ŠKODA on tunnetusti hinta-laatusuhteeltaan järki hankinta, joka tarjoaa autoiluun käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja suorituskykyä. Käytännölliset ratkaisut ovat nostaneet monet ŠKODA-mallit erittäin suosituiksi. Esimerkiksi ŠKODA OCTAVIA on saanut kiitosta suuresta tavaratilastaan ja ŠKODA FABIA ketteryydestään kaupunkiajossa. Škodalta löytyykin sopiva, käytännöllinen ja laadukas auto kaikkiin tarpeisiin. Tutustumalla ŠKODA-mallistoon löydät varmasti helposti oman suosikkisi.

ŠKODA tarjoaa uudelle autollesi myös ŠKODA Huolenpitosopimuksen, joka tekee autostasi arvosijoituksen ja varmistaa uudelle autollasi myös parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon. Sen avulla autosi huolto- ja korjauskulut jakautuvat tasaisesti koko sopimusajalle ja saat oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi ilman eri korvausta valtuutetuissa ŠKODA-huolloissa. Tutustu ŠKODA Huolenpitosopimukseen tarkemmin maahantuojan sivulla.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden ŠKODA-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista ŠKODA-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Pörhön ŠKODA-toimipisteeltä.