Volkswagen-takuuvaihtoautot

Volkswagen-takuuvaihtoautot

Automyynti

Ei mikä tahansa vaihtoauto

Volkswagen-takuuvaihtoautoon voit luottaa

Volkswagen-takuuvaihtoauto ei ole mikä tahansa vaihtoauto, vaan se on käynyt läpi tarkan testiohjelman. Siksi annamme Volkswagen-takuuvaihtoautolle takuun, joka on huimat 12 kuukautta tai 20 000 kilometriä.

Volkswagen-takuuvaihtoauton taustat on tutkittu tarkasti ja auto on aina huollettu huolto-ohjelman mukaisesti. Lisäksi Volkswagen-takuuvaihtoauto on huolellisesti tarkistettu, kunnostettu ja hyväksytty. Volkswagen-takuuvaihtoautosta täytetään aina tarkastuskortti, josta käy ilmi, että auto on laadultaan ja kunnoltaan moitteeton.

Tarkastuksessa auto käydään läpi aina moottorista, alustasta ja jarruista lisävarusteisiin asti. Sinulle kerrotaan auton käyttöhistoria, joten saat käyttöösi auton, jonka tunnet jo etukäteen.

Volkswagen-takuuvaihtoauto on varmasti onnistunut valinta

Volkswagen-takuuvaihtoauto on varmasti onnistunut valinta monenlaisiin tilanteisiin, sillä valikoimasta löytyy laadukkaita vaihtoehtoja kaikista hinta- ja kokoluokista.

Kun tarvitset edullista ensimmäistä autoa tai turvallista kakkosautoa, etsit isoa ja edustavaa autoa kohtuuhintaan tai tarvitset tilavan ja muunneltavan auton kuljetustarpeisiin niin työssä kuin vapaa-ajalla, Volkswagen-takuuvaihtoauto on varma valinta.

Lue lisää Volkswagen-takuuvaihtoautoista tai tutustu Volkswagen-takuuvaihtoautojen valikoimaamme.