Tervetuloa Pörhön Citroën-huoltoon!

Valitse Pörhön Autoliikkeen valtuutettu Citroën-merkkihuolto, kun haluat Citroën-autollesi luotettavan ja ammattitaitoisen huoltopalvelun.

Citroën-huoltomme henkilökunta on koulutettu huoltamaan juuri Citroën-autoja. Käytössämme ovat valmistajan suosittelemat ja takaamat varaosat, viimeisimmät työkalut, valmistajan päivitetyt huolto-ohjeet ja jatkuvasti kouluttautuva ammattitaitoinen henkilökunta.

Meillä voit luottaa siihen, että Citroën-autosi saa parhaan mahdollisen huollon. Teemme Citroën-autoosi myös kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, sillä ne vaikuttavat auton turvallisuuteen ja mukavuuteen sekä ajamisen taloudellisuuteen.

Hyvin huollettu Citroën-auto varmistaa huolettomat ajomatkat

Kun huollat autosi Citroën-merkkihuollossamme, varmistat samalla myös autosi takuun säilymisen takuuajan loppuun asti sekä Citroën-tiepalvelun voimassaolon.

Ehkä vielä tätäkin tärkeämpää on, että huollattamalla autosi ammattitaitoisessa Citroën-huollossamme varmistat sen moitteettoman toiminnan sekä turvalliset ajomatkat itsellesi ja matkustajillesi.

Koulutettu henkilökuntamme tarkistaa Citroën-autosi toiminnan ja turvallisuuden, jolloin sinä voit huoltojen välillä keskittyä nauttimaan matkasta.