Volkswagen t-cross - Vaihtoautot

1 / 4
 • Volkswagen T-CROSS 2019

  Volkswagen T-CROSS2019

  Volkswagen T-CROSS 1,0 TSI 70 kW Style **VOLKSWAGEN TAKUUVAIHTOAUTO**

  • 80 000 km
  • Manuaali
  • Iisalmi

  19 900 €

  alk. 251 €/kk

 • Volkswagen T-CROSS 2022

  Volkswagen T-CROSS2022

  Volkswagen T-CROSS 1,5 TSI 110 kW DSG-automaatti Sport Business

  • 0 km
  • Automaatti
  • Ylivieska

  34 718 €

  alk. 423 €/kk

 • Pörhötakuulla lisäturvaa vaihtoauton hankintaan

  Tutustu laajaan valikoimaan vaihtoautoja, joille myönnämme Pörhötakuun.

Volkswagen T-Cross vaihtoautot

Volkswagen T-Cross vaihtoautot löydät Pörhöltä. Volkswagen T-Cross vaihtoautot ovat yksi Pörhön suosituimmista Volkswagen-vaihtoautoista. VW T-Cross on yhdistelmä crossover-luonnetta ja ajamisen iloa.

Pörhö on valtuutettu Volkswagen-jälleenmyyjä, joten valikoimastamme löydät myös uudet Volkswagen T-Cross autot.

 Vaihtoautot ja käytetyt autot

Pörhön valikoimasta löydät satoja huolellisen kuntotarkastuksen läpikäynyttä vaihtoautoa. Kun etsit itsellesi uudempaa, edullisempaa tai sopivampaa autoa, Pörhön vaihtoautovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi ympäristöystävälliset hybridit, sähköautot, käytännölliset nelivedot ja farmarit. Pörhön Autoliikkeen suosituimmat vaihtoautot ovat Audi, Volkswagen, Skoda ja Nissan. Meiltä löydät myös monipuolisen uusien autojen valikoiman. 

Me Pörhöllä toimitamme auton kotiisi tai työpaikalle 24h toimituksella, joten saat suosikkiautosi itsellesi nopeasti käyttöön. Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, joiden avulla voit ostaa autosi joustavasti kilpailukykyisellä korolla ja jopa ilman käsirahaa. 

Tarvitsemme monipuoliseen vaihtoautovalikoimaamme jatkuvasti täydennystä, joten jos et löytänyt sopivaa autoa valikoimastamme, mutta sinulle on ylimääräinen auto jonka haluat myydä - voit myydä autosi meille myös suoraan. Me ostamme autoja ja maksamme rahat tilillesi. 

Meihin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi soittamalla, tekstiviestillä tai tulemalla käymään. Palvelemme sinua Pörhöllä yli 400 autoalan ammattilaisen voimin yli 65 vuoden kokemuksella, joten saat varmuudella laadukasta ja henkilökohtaista palvelua autoiluun liittyvissä asioissa. Katso toimipisteiden yhteystiedot ja reittiohjeet tästä