Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Laatusertifikaatit

Meidät määrittelee laatu

Laadukkaat ja joustavat palvelut ovat olleet Pörhön Autoliikkeen tukijalka vuodesta 1956 lähtien.

Pörhön Autoliikkeellä on ISO 9001 -laatustandardi sekä AKL 14001 -laatuohjelma, joka sisältää ympäristöstandardin. Olemme myös AKL-jäsenliike.

Omien laatutavoitteidemme lisäksi toimintaamme ohjaavat edustamiemme automerkkien valmistajien vaatimukset. Ketjumme kaikissa liikkeissä toimitaan samoin. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta osaamisemme olisi parasta mahdollista ja tietomme aina viimeisintä saatavissa olevaa.


Lyhyesti laatuohjelmista

AKL-Laatuohjelma
AKL-Laatuohjelma on Autoalan Keskusliitto ry:n kehittämä kuvaus hyvistä kauppa- ja korjaamotavoista ja niiden mukaiseen toteutukseen ohjaava palvelukokonaisuus. Ohjelman toteutus takaa työn laadun paranemisen yrityksen toiminnan kaikilla osa-alueilla. Pörhön Autoliike on toteuttanut AKL-Laatuohjelman ISO 9001 -standarin sertifiointivaatimukset täyttävänä. Ohjelman avulla AKL tukee jäsenyritystensä toimintaa ja samalla lisää autoalan nauttimaa arvostusta ja luottamusta.
Tutustu AKL-Laatuohjelmaan lisää

AKL-Ympäristöohjelma
Tämän ohjelman tavoitteena on autokaupan ja autokorjaamoiden ympäristöarvot huomioonottava toiminta ja sen sopeuttaminen ympäristönsuojelun vaatimuksiin. Pörhön Autoliike on toteuttanut AKL-Ympäristöohjelman ISO 14001 -standardin sertifiointivaatimukset täyttävänä.
Lue tarkemmin AKL-Ympäristöohjelmasta

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.