Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

AutoBild Suomi – lehden Palvelu1 – ostotutkimus

Pörhö – Vaihtoautot tutkimuksen voittoon

 

 

 

Pörhön Autoliike Oy – Vaihtoautot kohosi valtakunnallisen vaihtoautoasiakasvertailun voittoon, kun AutoBild Suomi -lehden Palvelu1 2019 -tutkimus järjestettiin nyt 15. kerran.

 

Pörhö paransi tulostaan viime vuodesta kahdeksalla pisteellä ja sijoitustaan nousten viime vuoden viidenneltä sijalta voittoon. Merkillepantavaa on, että tutkimustuloksessa huomioitiin Pörhön jokaisen toimipaikkakunnan eli Pietarsaaren, Kokkolan, Raahen, Oulun, Keminmaan, Rovaniemen, Kuusamon, Kajaanin ja Iisalmen vaihtoautotoiminnot.

-Viiden vuoden ajan olemme tehneet systemaattista työtä vaihtoautopalvelujemme kehittämiseksi. Eri osa-alueita on hiottu ja mm. koko vaihtoautohenkilöstö on käynyt läpi koulutuksen. On hienoa, että tehty työ palkitsee meitä, mutta pitkään juhlaan ei ole varaa, sillä meiltä odotetaan uutta onnistumista jo huomenna. Kiitos kuuluu tietenkin myös asiakkaillemme, jotka luottavat meihin vaihtoautokaupoissa, iloitsee Pörhön Autoliike Oy:n kaupallinen johtaja Timo Hannuksela.

 

Pörhön vaihtoautopalvelut löytyvät kaikilta em. paikkakunnilta ja autoja on komea, n. 800 kappaleen valikoima. Kaikki rahoituspalvelut ja mm. Pörhö-takuu kuuluvat vaihtoautopalveluihin.

 

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.