Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Citroën laajentaa jälleenmyyntiverkostoaan Pörhöllä Oulussa ja Rovaniemellä

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna saa Citroën-jälleenmyyntiverkosto uutta tuulta Oulun seudulla ja pohjoisessa, kun maineikkaasti yli 60 vuotta autoalalla toiminut Pörhön Autoliike aloittaa Citroën-jälleenmyynnin Oulun sekä Rovaniemen toimipisteissään.

Alkanut yhteistyö tuo uusien Citroën-ajoneuvojen myynnin Rovaniemelle ensimmäisen kerran 10 vuoden tauon jälkeen.

Pörhön Autoliikkeen edustukseen tulevat Citroën-merkiltä sekä uusiutuneet henkilöautot että tavara-autot ja merkkivalikoiman laajentuessa voidaan liikkeistä tarjota entistä parempia vaihtoehtoja palvelemaan alueiden asukkaiden ja yrittäjien tarpeita. Pienipäästöisenä koko Citroën-mallisto soveltuu erityisen hyvin Suomen käytössä olevaan autoverotusmalliin.

Maahantuoja Auto-Bon Oy uskoo vahvasti Citroënin mahdollisuuksiin Suomessa. ”Olemme erittäin tyytyväisiä Citroën myyntiverkostoon ja yhteistyön laajenemisesta maineikkaan tutun yhteistyökumppanimme kanssa. Yhteistyömme Pörhön Autoliikkeen kanssa on vakuuttanut meidät heidän osaamisestaan, jonka vuoksi Pörhön on meille mieluinen kumppani. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän keskeisimpiä tavoitteitamme. Yhdessä Pörhön kanssa uskon tavoitteiden toteutuvan ja asiakkaamme ovat tässä voittajina.” kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Molemmissa liikkeissä on juuri avattu myös Citroën-merkkihuoltopisteet. Citroën huoltohenkilöstö koulutetaan tehtaan viimeisten vaatimusten mukaisesti maahantuojan teknisissä koulutustiloissa Vantaalla. ”Meillä on vahva usko Citroën mallistoon ja sen mahdollisuuksiin tulevaisuudessa. Panostamme merkkiin vahvasti.”, toteaa kaupallinen johtaja Timo Hannuksela.

Uudet Citroën-myyntipisteet Oulussa ja Rovaniemellä avataan virallisesti syksyn ensimmäisenä näyttelyviikonloppuna 2. - 3.9.2017. Oulussa Citroën myynti toimii Pörhön Autoliikkeen Peugeot-Seat-Nissan talossa osoitteessa Tyrnäväntie 7 ja Rovaniemellä Lapin Autossa Alakorkalontie 1:ssä.

Citroën-automerkin maahantuojana on vuodesta 1981 saakka toiminut Auto-Bon Oy. Se maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroën-merkkisiä henkilö- ja tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluita kuluttajille. Auto-Bon Oy on Bassadone Automotive Groupin tytäryhtiö ja sillä on koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto.

Pörhön Autoliike Oy on vuonna 1956 perustettu perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan 13 liikkeen voimin yhdeksällä eri paikkakunnalla ja välittää asiakkailleen vuosittain noin 10 000 ajoneuvoa.

 

Tiedustelut:

Auto-Bon Oy, lehdistöpäällikkö Katja Ruuskanen, puh. 050 438 1161 katja.ruuskanen@auto-bon.fi

Pörhön Autoliike Oy, kaupallinen johtaja Timo Hannuksela, 0207624010, timo.hannuksela@porho.fi

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.