Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Gasum – kaasuasema Pörhön piha-alueelle

 

Pörhön Autoliike Oy ja kaasujätti Gasum ovat avanneet Tyrnäväntie 6:een Oulun Limingantulliin kaasutankkausaseman. Asemalta voi tankata paineistettua bio- ja maakaasua, jotka soveltuvat kevyemmän kalustoon kuten henkilö-, paketti-, jakelu- ja jäteautoihin sekä busseihin. Biokaasun liikennekäytöllä voidaan polttoaineen elinkaaren aikana vähentää syntyviä päästöjä 85% perinteisiin polttoaineisiin verrattuna.

 

 

Kauppaneuvos Matti Pörhö on tyytyväinen, että kaasutankkausasema on nyt Pörhöllä.

"Olemme pohjoissuomalainen liikenteen ja erityisesti autoilun pitkäaikainen toimija ja uskomme tuotteisiimme, koska pitkien etäisyyksien Pohjois-Suomi ei voi tulla toimeen ainakaan toistaiseksi ilman polttomoottoriautoja. Sähköautoille latauspisteitä on vielä liian vähän. Siksi olemme myöskin tyytyväisiä, että olemme saman aikaan Gasumin hankkeen kanssa rakentaneet Plug-it:n kanssa pihaamme yleisen sähköautojen latauspisteen. Suomen autoistuminen ja tieliikenne ovat kehittyneet koko sodan jälkeisen ajan ja Pörhön Autoliike Oy on saanut olla sen rakennustyössä mukana 65 vuoden ajan", Matti Pörhö taustoittaa.

 

 

Kolmipäiväinen kaasutankkausaseman avajaisohjelma 13.-16.6. sisälsi mm. koeajoja kaasuautoilla, joita Pörhön tuotteista löytyy Audilta, Seatilta ja Volkswagenilta. Kaasuautoja voi tankata 1 euron kilohintaan, jolloin litravertailuhinnaksi muodostuu 0.641€ litralta.

"Tarjouksemme avajaisten aikana kaasuautokaupat tehneille on kivikova, sillä jokainen heistä saa yhden vuoden kaasutankkaukset veloituksetta", Matti Pörhö lupaa, tarttuu kaasumittarin tankkaushanaan ja suorittaa VW Caddyn tankkiin elämänsä ensimmäisen kaasutankkauksen.

 Lisätietoja: www.porho.fi

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.