Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Pörhöllä varaudutaan koronavirukseen (COVID-19)

               

Palvelemme asiakkaitamme hyvin myös poikkeustilanteessa.

Ohjeet tiloissamme asioiville 

Olemme kaikissa toimitiloissa tehostaneet siivousta. Virustartunnalle otolliset pinnat kuten pöydät ja ovenkahvat puhdistetaan Työterveyslaitoksen suositusten mukaisesti. Asiakaslehdet on siivottu pois ja lapsille tarkoitetut puuhanurkkaukset on suljettu toistaiseksi.

Vallitsevassa tilanteessa emme kättele. Muistetaan hygienia - Noudatetaan erityisen tarkkaa käsi- sekä aivastamis- ja yskimishygieniaa. WC-tiloissa on käytettävissä sekä saippuaa että käsidesiä. Käsidesipulloja on myös näkyvästi esillä liikkeissämme.

Henkilökunnalla on toimintaohjeet – Henkilökunnalle on jaettu toimintaohjeet liittyen tilanteisiin, joissa on syytä epäillä tartuntaa. Ohje on laadittu yhteistyössä työterveyshuollon toimijoiden kanssa.

Asiakaspalvelu pystyy palvelemaan asiakkaitamme myös digitaalisia kanavia hyödyntäen esimerkiksi verkon, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Autojen huoltoon tuomiseksi niille, jotka eivät pääse itse tuomaan / noutamaan autoaan olemme järjestäneet oman kuljetuksen.

Yhtiömme noudattaa ulkoministeriön ja valtiovallan matkustus ohjeita ja olemme peruneet kaikki henkilöstön matkat. Kotimaassa kommunikoimme toimipisteidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa lähtökohtaisesti etäyhteyksin, välttämätön työmatkustus tapahtuu ensisijassa yksityisautoilla välttäen julkisia liikennevälineitä.

Seuraamme viranomaisten tiedotusta aktiivisesti sekä kerromme myös mahdollisista muutoksista tähän ohjeistukseen. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme niin asiakkailtamme kuin henkilöstöltämme ymmärtävää suhtautumista asiaan. Teemme joka päivä parhaamme, että asiointi Pörhöllä olisi mahdollisimman turvallista.

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.