Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Pörhön Autoliike ostaa Autotalo Antti-Roikon Ylivieskasta

 

Pörhön Autoliike Oy on ostanut Autotalo Antti-Roiko Oy:n liiketoiminnot. Kaupan myötä nykyiset edustukset Volkswagen henkilö- ja pakettiautot, Audi, Seat ja Nissan siirtyvät ostajalle. Samoin autoliikkeen koko henkilökunta jatkaa Pörhön palveluksessa vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu nykyisessä kiinteistössä Ratakatu 26:ssa.

Toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö toteaa kauppaneuvottelujen sujuneen hyvin ja toivottaa kaikki Antti-Roikon asiakkaat tervetulleiksi Pörhön palvelujen pariin. Laajentuminen Ylivieskan alueelle on jatkumoa pitkäjänteiselle työllemme toimia pohjoisella alueella autoilevien asiakkaiden parhaaksi. Autotalo Antti-Roikon ammattitaitoinen väki on tervetullut lisä Pörhön perheeseen. Vuonna 1956 perustettu Pörhön Autoliike Oy on perheyhtiö samoin kuin Autotalo Antti-Roiko Oy.

Toimitusjohtaja Ari Antti-Roiko toteaa, että hänen isänsä Aarre Antti-Roiko perusti K-sekatavarakaupan Lohtajalle 1958, joka oli alkuna nykyiselle Autotalo Antti-Roiko Oy:lle. Toiminta käsitti alkuvuosikymmeninä Alavieskassa K-tavaratalon, rauta-maatalousosaston, TB-huoltamon, kodinkoneiden ja traktoreiden sekä puimureiden kauppaa. Vuonna 1973 yritys laajeni myös autokauppaan ja vuonna 1975 valmistui uusi autoliikekiinteistö Ylivieskaan ja liike sai Volkswagen ja Audi edustukset. Seat myynti aloitettiin vuonna 1991 ja Nissan 2016. Ari Antti-Roiko aloitti yhtiön palveluksessa kesäkuussa 1979 siirtyen toimitusjohtajaksi vuoden 1996 alussa.

”Haluan kiittää uskollista ja ammattitaitoista henkilökuntaa toiminnan kehittäjänä. Olette hoitaneet työnne hyvällä asenteella ja suurella sydämellä. Samoin kiitän kaikkia asiakkaitamme vuosikymmeniä jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä ja toivotan Pörhön Autoliike Oy:lle menestystä uudella toimipaikallaan Ylivieskassa”, toteaa yli 40 vuotta kestäneen autokauppias uran tehnyt toimitusjohtaja Ari Antti-Roiko, joka siirtyy kaupan jälkeen ansaitulle eläkkeelle.

Autotalo Antti-Roiko Oy on myynyt vuosittain toistatuhatta henkilö- ja pakettiautoa alueellaan. Henkilökuntaa yrityksellä on 30.

Pörhön Autoliike Oy myy vuosittain n. 10 000 henkilö- ja pakettiautoa ja yhtiön palveluksessa on noin 400 henkilöä. Pörhö toimii Pohjoisessa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Koillismaan, Ylä-Savon ja Keski-Pohjanmaan alueilla yhdeksällä eri paikkakunnalla Oulussa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Kuusamossa, Kajaanissa, Raahessa, Iisalmessa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa.

Uudella Pörhön paikkakunnalla Ylivieskassa toiminta jatkuu keskeytyksettä tutun henkilökunnan toimesta. Pörhön Autoliike Oy tiedottaa Ylivieskan toimipisteen paikallisjohtajasta lähiaikoina.

”Varsinainen toiminnan avajaisnäyttely järjestetään helmikuussa saatuamme kaikki Pörhön prosessit siirrettyä uuteen Ylivieskan yksikköön. Vuodenvaihteessa tulevien lukuisten vuoden 2020 Volkswagen, Audi, Seat, Nissan tuoteuutuuksien kaupassa yrityksemme on vahvasti mukana. Vaihtoautojen valikoimaa lisätään myös merkittävästi”, toteaa Pörhön Autoliikkeen kaupallinen johtaja Timo Hannuksela.

"Uskomme, että Autolaakson alue kehittyy edelleen vahvasti autokaupan keskeisenä alueena ympäristössään. Ympärillä on vahva maakunta ja kaupan siirryttyä osittain verkkoon, kykenemme jatkossa tarjoamaan mm. Pörhö yhtiöiden yli tuhannen PörhöTakuu vaihtoauton valikoimaa paremmin Ylivieskan alueen asiakkaille. Tarkoituksemme on vahvistaa edelleen Ylivieskan toimintoja”, toteaa Pörhö yhtiöiden varatoimitusjohtaja Riitta Pörhö.

 

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.