Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Uusi Audi-talo ja uusittu Volkswagen-talo on avattu Pörhön Autoliike Oy, Kokkolaan

Pörhön Autoliike Oy on avannut täysin uuden Audi-talon ja uusinut Volkswagen-talon Kokkolassa. Autotalossa toimii uudistetuissa tiloissa myynti- ja huoltopalvelut vauriokorjauksineen Audi- ja Volkswagen-henkilöautoille, Volkswagen-hyötyautoille sekä SEATille. Pörhö aloittaa uutena toimintona Pörhön Vaihtoautokeskus -konseptin mukaisen vaihtoautotoiminnan lisättynä Audin uudella Audi Approved Plus -konseptin mukaisella vaihtoautomyymälällä. Lisäksi kiinteistössä toimii nykyaikainen automaalaamo ja autokatsastusasema.

Volkswagen-myynti toimii Volkswagenin viimeisimmän konseptin mukaisessa myymälässä, jonka näyttelytiloissa on jatkuvasti esillä 11 uutta henkilö- ja hyötyautoa. Volkswagenin, Audin ja SEATin huoltopalvelut tapahtuvat Volkswagen-autotalon puolella.  

Audi-myymälässä yhdistyy perinteinen myymäläkonsepti esittelyautoineen ja moderni digitaalinen asiakaskokemus. Audi-talossa on Suomen neljäs Customer Private Lounge, jossa myyjä voi mallintaa asiakkaan kanssa toiveiden mukaisen auton – käyttäen apunaan isoa 75-tuuman näyttöä. Järjestelmä hyödyntää tehtaan 3D-mallinnuksiin pohjaavia kuvia ja tuotetieto on samaa, jota hyödynnetään mm. audi.fi-sivuston konfiguraattorissa. Audi-myymälässä on esillä jatkuvasti 11 erilaista Audi-mallia. Kokkolan liike astuu myös sähköiseen automaailmaan Audi e-tron -malleillaan. Se on valtuutettu ladattavien hybridien jälleenmyynti- ja huoltoliike.

Vuonna 2016 Volkswagen oli Suomen eniten rekisteröity henkilöautomerkki ja Audi puolestaan saksalaisten premium-merkkien ykkönen, toteaa VV-Auto Group Oy:n toimitusjohtaja Johan Friman. ”Pörhön Autoliikkeen Kokkolan investointi on todella mittava suomalaisessa autokaupassa ja VV-Auto Groupin jälleenmyyjäverkoston suurin rakennushanke vuonna 2017. Näemme yhdessä Pörhön Autoliikkeen kanssa Kokkolan alueen tärkeänä kasvualueena, ja siksi on hienoa, että edustamiemme merkkien toimintaan panostetaan alueella”, Friman jatkaa.

”Volkswagen on ollut usean vuoden ostetuimpien automerkkien joukossa Kokkolan alueella. Uudesta autotalosta tavoittelemme yli 700 auton vuosimyyntiä tänä vuonna”, kertoo Pörhön Autoliike Oy:n toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö. ”Meillä on autoalan parhaat ammattilaiset töissä ja täydellinen merkkiosaaminen. Uudistuksen myötä Kokkolan alueen palvelumme monipuolistuu merkittävästi. On iso asia, että paikkakunnalle perustetaan kokonaan uuden merkin autotalo. ”, jatkaa Matti Pörhö.

Paikallisjohtaja Martti Kumpulainen lisää, ”Palvelumme paranee huomattavasti, kun kaikki merkit vaihtoautoineen saadaan sisätiloihin. Meillä on uudistuksen myötä erinomainen mahdollisuus vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin”.

Lisätietoja:
VV-Auto Group Oy, johtaja, jälleenmyyjäverkosto ja liiketoiminnan kehitys, Mikko Mykrä, puh. 050 306 4117, mikko.mykra@vv-auto.fi
Pörhön Autoliike Oy, toimitusjohtaja, kauppaneuvos Matti Pörhö, puh. 020 762 4001, matti.porho@porho.fi

Pörhön Autoliike Oy, paikallisjohtaja Martti Kumpulainen, puh 020 762 4373, martti.kumpulainen@porho.fi

Viimeisimmät uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.