AUDI 4.4.2024

Audi Q6 e-tron - asteikon rikkovaa edistystä

Audi Q6 e-tron - asteikon rikkovaa edistystä

Uusi Q6 e-tron quattro.

Tiedämme, että olet odottanut tätä uutuutta innolla – ja niin olemme mekin! Olemme enemmän kuin iloisia voidessamme kertoa, että uuden Audi Q6 e-tronin myynti on alkanut perjantaina 5.4., ja sen hinta tulee olemaan alkaen 78 590 €.

Audi Q6 e-tron vie Audin sähköautoilun seuraavalle tasolle. Tämä premium-tason SUV lumoaa huikealla sähköisellä suorituskyvyllään ja edistyksellisellä muotoilullaan. 800 voltin tekniikan ja vakiona olevan 270 kW:n enimmäislataustehon ansiosta pitkät matkat ja lyhyet latauspysähdykset ovat mahdollisia Q6 e-tronin kanssa. Sen toimintamatka on jopa 625 km, ja lataus 10% 80%:iin tapahtuu jopa 21 minuutissa suurteholaturissa!

Q6 e-tronissa pääset myös kokemaan ensimmäistä kertaa täysin uudenlaiset sisätilat. Niissä sinut vakuuttavat mm. OLED-näytöt, jotka koostuvat 11,9” virtuaalisesta mittaristosta, 14,5” MMI-keskinäytöstä sekä ennennäkemättömästä etumatkustajan 10,9” MMI-näytöstä. Sisätilojen uudenlainen muotoilu tuo runsasta tilan tuntua ja yhdistää kaikki alueet toisiinsa laadukkaiden materiaalien kautta.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tästä lumoavasta uutuudesta. Jos haluat olla Q6 e-tronin ratissa ensimmäisten joukossa, ota yhteyttä Audi-myyntiimme.

Ota yhteyttä

Lue lisää audi.fi

Audi Q6 e-tron quattro alk. 78 590 €, hinta CO₂-päästöllä 0 g/km. Malliston yhdistetty EU-kulutus 17,3 kWh/100 km (WLTP). Suositusvähittäishinnasto 5.4.2024 (WLTP). Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Maahantuoja K Auto Oy.