VOLKSWAGEN 1.2.2022

Uusi Volkswagen Multivan - 7-paikkainen ladattava hybridi

Uusi Volkswagen Multivan - 7-paikkainen ladattava hybridi
Jokainen uusi Multivan on ihastuttanut fanejaan ainutlaatuisilla, moderneilla kohokohdillaan. Uusi Multivan ei tee poikkeusta – se on enemmän kuin auto. Se on samanaikaisesti tapaamispaikka, koti ja kuljetusväline, joka on suunniteltu eri sukupolvien tarpeille.
 
 

Tilan ja tyylin uusi tuleminen

Uusi Multivan on monitoimiauto, joka mukautuu lukemattomiin autoilukonsepteihin. Ulko- ja sisäpuoli ovat kokonaan uudistettuja, tietenkin Multivan-DNA:ta kunnioittaen. Multivan on nimittäin aina edustanut monitoimisuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolista lahjakkuutta höystettynä innovatiivisilla toiminnoilla. Nyt uusi Multivan on entistä mukavampi. Yli kaksikymmentä kuljettajaa avustavaa järjestelmää, erinomainen liitettävyys ja Amazon Alexa -integraatio edustavat modernia autoilua. Uniikit kohokohdat nostavat Multivanin monipuolisuuden uudelle tasolle – aina panoraamalasikatosta ensimmäiseen lataushybridiin ja uuteen sisätilakonseptiin.

Voimalinjana vaihtoehto

Uusi Multivan on nyt ladattava. Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toimintamatka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta. 

Ketterä ja kaupunkikelpoinen

Uusi Multivan tarjoaa paremman ajettavuuden dynaamisella, premium-tasoisella ajomukavuudella. Saatavana perusmalli (4,98 m) ja pitkä malli (5,18 m), molemmat matalammalla korkeudella 1,90 m – sisätilan korkeus on kuitenkin pysynyt ennallaan. Panoraamalasikaton yhteydessä uuden Multivanin tilantuntu on entistä suurempi ja sisätila korkeampi. Kuormatilan maksitilavuus on panoraamalasikaton ja pidemmän mallin yhteydessä 4 053 litraa (lastattuna katon korkeuteen ensimmäisen istuinrivin taakse saakka), kolmannen istuinrivin takana olevan tavaratilan tilavuus on 763 litraa (perusmallissa 469 litraa). Vaikka ulkomitat ovat hieman kapeammat, sisätila on kuitenkin leveämpi. Uusi Multivan osoittaa siten vahvuutensa myös kaupungissa –  sillä on helppo ajaa henkilöauton tavoin urbaanissa vilinässä varsinkin kun apuna on lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Varaa koeajo

Ota yhteyttä

Lue lisää volkswagen.fi