Audin merkkihuolto palvelee sinua

Audi-huoltomme laatu on ensiluokkaista. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on erikoistunut Audien huoltamiseen ja tuntee Audi-malliston erinomaisesti. Meillä on aina käytössämme valmistajan uusimmat, perusteelliset huolto-ohjelmat, joita noudatamme täsmällisesti.

Käytämme aina alkuperäisiä Audi-varaosia, jotka sopivat Audi-autoosi täsmällisesti. Lisäksi ammattilaistemme käytössä ovat juuri Audi-huoltoon suunnitellut työvälineet ja -laitteet sekä informaatiojärjestelmät.

Audi-huollolla huolettomia ajokilometrejä

Audi-merkkihuollossamme hoituvat ammattitaidolla kaikki korjaukset, määräaikaishuollot, vikadiagnoosit ja vikamuistin luennat sekä tarvittaessa kolari- ja vauriokorjaukset ja kaikki muut huoltopalvelut.

Kun huollat Audisi merkkihuollossamme, varmistat auton parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon ja sen, että myös auton takuu ja Audi Liikkumisturva pysyvät voimassa. Audi Liikkumisturva on valtuutetun Audi-huoltomme tarjoama lisäpalvelu, jonka avulla turvaat matkasi jatkumisen, jos matka katkeaa tien päällä autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Kaikki Audi-huollot ja -korjaukset

Tarjoamme laajan valikoiman Audi-huoltopalveluita, joista voit valita autollesi parhaiten sopivan. Audi-huoltomme kattaa kaikki palvelut, joita tarvitset varmistaaksesi huolettoman ja turvallisen ajokokemuksen. Huoltovaihtoehtoihimme kuuluvat muun muassa seuraavat toimenpiteet:

  • Määräaikaishuolto
  • Jakohihnan ja vesipumpun vaihto
  • Jakohihnasarjan vaihto
  • Öljynvaihto- ja tarkastushuolto
  • Laaja tarkastushuolto
  • Tarkastushuolto

Huoltomme palvelee luonnollisesti kaikkia Audi-automalleja

Autohuoltopalvelumme kattavat kaikki Audi-mallit: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, e-tron, e-tron GT, Q4 e-tron, Q5 e-tron, Q6 e-tron.
 

Valtuutettu Audi-huoltomme palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa sinulle huolettomat ajokilometrit seuraavan huoltovälin ajaksi.