Tervetuloa Pörhön CUPRA-huoltoon!

CUPRA on oma yksikkönsä SEAT-konsernissa, ja kaikki Pörhö Autoliikkeen SEAT-toimipisteet tarjoavat myös laadukkaat ja asiantuntevat CUPRA-huoltopalvelut.

CUPRA-merkkihuollossamme käytetään aina valmistajan ohjeistamia ja täsmällisiä huolto-ohjelmia sekä alkuperäisiä CUPRA-varaosia valmistajan takuulla. Lisäksi käytössämme ovat aina viimeisimmät ja laadukkaimmat työvälineet.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmistajan kouluttamaa ja heillä on käytössään viimeisin tieto CUPRA-autosi huoltoihin ja korjauksiin liittyen.

CUPRA-huloltomme varmistaa autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilymisen. Huolehdimme huollon yhteydessä myös tarvittavista ohjelmistopäivityksistä, jotta autosi olisi mahdollisimman turvallinen, taloudellinen ja mukava ajaa.

Pörhön CUPRA-huolto varmistaa autosi jälleenmyyntiarvon

Kun huollat CUPRA-autosi luotettavassa ja laadukkaassa merkkihuollossamme, varmistat että myös autosi takuu ja CUPRA Liikkumisturva pysyvät voimassa. CUPRA Liikkumisturva -palvelusta saat apua aina, jos matka katkeaa autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Kun huollat CUPRA-autosi asiantuntevassa merkkihuollossamme voit keskittyä nauttimaan matkoistasi. Me tunnemme CUPRA-autosi läpikotaisin, sinä voit keskittyä ajamiseen.