Vi betjänar även på Svenska

Vi betjänar även på Svenska

PÖRHÖ PÅ SVENSKA
DET BÄSTA FÖR DIN BIL FRÅN PÖRHÖ

Service

I våra servicetjänster hittar du alla tjänster din bil behöver, samt högkvalitativ märkesservice och pålitlig flermärkesservice. Kolla in vårt serviceutbud och boka tid för underhåll.

Tjänster

  • Pörhö Skadeverkstad

    Pörhö Skadeverkstad

    Våra karossverkstäder tar hand om alla skador på din bil professionellt och noggrant.

  • Pörhö Renkaat

    Pörhö Renkaat

    Pörhö har ett brett utbud av däcktjänster. När du behöver nya och pålitliga däck till din bil, kontakta Pörhö Renkaat.

Volkswagen Direct Express service

Volkswagen Direct Express-tjänsten är designad för Volkswagen-bilar som är 5 år och äldre. Den ger service och underhåll för en lite äldre Volkswagen-bil.

Vår Volkswagen Direct Express-tjänst förser din Volkswagen med vår gedigna expertis, högkvalitativa service och tillverkarens kompromisslösa kravnivå.

Allt underhåll görs med billiga och pålitliga Volkswagen Economy Parts.

Besiktningstjänster

Pörhös besiktningstjänst sköter besiktningsgranskningen och själva besiktningen av bilen.

Ta med din bil till oss för en kostnadsfri besiktning där vi kontrollerar din bils skick innan själva besiktningen. Så vet du om det är något som ska lagas i din bil innan själva besiktningen.

Efter besiktningen får du en rapport från oss. Om besiktningen visar att något ska repareras får du även ett erbjudande från oss på föremål som ska repareras.

Vid besiktningen kan du även göra mindre reparationer eller serva luftkonditioneringen utan tidsbokning.

Genom oss är även bilbesiktning och emissionsmätning enkelt

I samband med besiktningen sköter vi även smidigt besiktningen och utsläppsmätningen av bilen åt dig.

Besiktningen är en kostnadsfri tjänst, så du betalar endast för besiktningen och utsläppsmätningen (pris 55 euro).

Du kan få besiktningstjänster från alla våra kontor.

Skadereparationsverkstad

Pörhös skadeverkstad är försäkringsbolagens officiella skadebesiktningsstation som servar dig – oavsett om det är en mindre eller en större skada. Vid eventuella skador kan du vända dig till våra verkstäder, oavsett bilmärke.

Reservdelar

Fråga om reservdelar!

Har du frågor om reservdelar, tilläggstillbehör eller tillbehör? Eller vill du lägga en beställning eller ta reda på tillgänglighet, priser eller leveranstider? Fyll i formuläret med dina person- och biluppgifter och skriv dina frågor. Vi kommer att kontakta dig så snart du önskar.

Fråga om reservdelar

Biltvätt och bilvaxning

Vi erbjuder noggrant gjorda bilhandtvättar på alla våra verksamhetsställen. Vid tvätt kan du även bekvämt få en noggrann invändig rengöring och vaxning av din bil hos oss. Våra servicerådgivare ger gärna mer information om tvätt och vaxning under service.

Lacroe garantibehandlingar för billack och textilier

Lacroe lackskyddsbehandling ger 3 års garanti på bilens lack mot oxidation, flagning och glansförlust. Skyddsbehandlingen håller sidorna av bilens lackyta i extrema temperaturer och förhållanden, så behandlingen är särskilt lämplig för körförhållanden i Finland.

Innokem skyddsbehandling för billackytor

En treårig högblank garantibeläggning för din bil, utvecklad för nordiska förhållanden. Med behandlingen förbereder du din bils lack mot repor, vägsalt, UV-strålning och andra föroreningar orsakade av luftföroreningar.

Behandlingen rekommenderas för nya bilar för att ge långvarigt skydd och en fin glans till lackytan. Behandlingen kan även göras på en begagnad bil, beroende på lackytans skick.

Pörhö Autolasi

Pörhös AutoLasi utför byte och reparationer av bilvindruta.

Finns det en spricka i vindrutan på din bil eller stenskott? Vindrutan är en av de bärande strukturerna i en bil, så det bör överlåtas till proffs för att inspekteras, bytas ut och repareras.

Pörhön AutoLasi erbjuder byte och reparationer av bilvindrutor som en del av vår pålitliga varumärkesservice.