Tervetuloa Pörhön Peugeot-huoltoon

Valtuutettu Peugeot-merkkihuoltomme on valintasi silloin, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoa Peugeot-autollesi. Peugeot-huoltomme henkilökunta on koulutettu erityisesti Peugeot-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Kun huollat autosi säännöllisesti ammattitaitoisessa Peugeot-huollossamme, varmistat että se toimii moitteettomasti ja vältät suuremmat korjauskustannukset myös tulevaisuudessa.

Teemme kaikki huollot ja korjaukset valmistajan ajan tasalla olevien huolto- ja korjausohjelmien mukaisesti. Käytämme vain alkuperäisiä Peugeot-varaosia, joilla on valmistajan takuu.

Kaikki työvälineemme ja diagnostiikkalaitteemme ovat ajantasaisia ja ne on suunniteltu erityisesti Peugeot-autolle.

Vain parasta Peugeot-autollesi

Kun huollat autosi valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossamme, varmistat autosi takuun ja Peugeot Assistance -tiepalvelun säilymisen. Peugeot Assistance -tiepalvelu auttaa, jos matkasi keskeytyy auton rikkoutuessa. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan lähimpään Peugeot-korjaamoon kellonajasta riippumatta.

Säännöllisesti merkkihuollettu Peugeot säilyttää arvonsa ja säästää myös luontoa ja ympäristöä. Me tunnemme Peugeot autosi huolto- ja korjaustarpeet, sinä voit keskittyä ajamiseen.