Tervetuloa Pörhön SEAT-huoltoon!

SEAT-merkkihuollossamme käytetään aina valmistajan täsmällisiä huolto-ohjelmia sekä alkuperäisiä SEAT-varaosia valmistajan takuulla. Lisäksi käytössämme ovat aina viimeisimmät ja laadukkaimmat työvälineet.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmistajan kouluttamaa ja heillä on aina käytössään viimeisin tieto SEAT-autosi huoltoihin ja korjauksiin liittyen.

SEAT-huoltomme varmistaa autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilymisen. Huolehdimme huollon yhteydessä myös tarvittavista ohjelmistopäivityksistä, jotta autosi olisi mahdollisimman turvallinen, taloudellinen ja mukava ajaa.

Pörhön SEAT-huolto varmistaa matkasi jatkumisen

Kun huollat SEAT-autosi luotettavassa ja laadukkaassa merkkihuollossamme, varmistat että myös autosi takuu ja SEAT Liikkumisturva pysyvät voimassa.

SEAT Liikkumisturva -palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. SEAT Liikkumisturva jatkuu katkeamattomana, kun huollat autosi valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa SEAT-huollossamme.