SEAT-auton tuulilasin pyyhkijänsulat

Jokaisen auton tärkein turvallisuustekijä istuu ratin takana, mutta mutta toiseksi tärkein tekijä on esteetön näkyvyys ulos autosta. Siinä auttavat hyväkuntoiset tuulilasinpyyhkijät.

Laadukkaiden pyyhkijänsulkien kestoikä ei yleensä pääty äkilliseen rikkoutumiseen, vaan sulkien pyyhintäteho heikkenee vähitellen kulumisen ja likaantumisen myötä. Kuljettaja saattaa huomaamattaan tottua huonontuneeseen näkyvyyteen. Sulkien säännöllinen puhdistaminen auttaa tiettyyn pisteeseen asti, mutta esimerkiksi asfaltista irtoavan pien poistaminen niistä on todella hankalaa, jopa mahdotonta. Pyyhkijänsulkien vaihto on perusteltua vähintään kerran vuodessa ja aina määräaikaishuollon yhteydessä. Uusien tuulilasinpyyhkijöiden pyyhintäteho yllättää positiivisesti joka kerta.

Kun tuulilasinpyyhkimet uusitaan säännöllisesti, se ei ainoastaan takaa parempaa näkyvyyttä vaan myös vähentää tuulilasin kulumista. Kun uusi pyyhkijänsulka poistaa tehokkaasti lian pyyhintäalueelta, se estää likapartikkeleita hankaamasta tuulilasin pintaa. Kuluneen pyyhkijänsulan yhdessä likapartikkeleiden kanssa aiheuttama hiontavaikutus kuluttaa tuulilasin pintaa.

Paras tapa uusia pyyhkijänsulat on tehdä se helposti ja edullisesti SEAT-huollossa esimerkiksi renkaanvaihdon tai määräaikaishuollon yhteydessä.

UKK 

Kuinka usein pyyhkijänsulat pitää vaihtaa?

Suosittelemme tuulilasinpyyhkimien vaihtamista kerran vuodessa ja aina määräaikaishuollon yhteydessä.

SEAT-huollon verkkovaraus