Vi betjänar även på Svenska

Vi betjänar även på Svenska

PÖRHÖ PÅ SVENSKA
BÄSTA SÄTTET ATT KÖPA NY BIL

Bilförsäljning

Är din nästa nya bil en smidig stadsbil, en rymlig familjebil eller en kraftfull landsvägsbil? Oavsett vad du söker för bil, hittar du det du letar efter i vårt breda utbud av nya bilar och bytesbilar. 

 • Sälj din bil till oss

  Sälj din bil till oss

  Att sälja en bil genom oss är enkelt, smidigt och lönsamt. Erbjud din bil till oss genom att använda formuläret nedan så ger vi dig ett konkurrenskraftigt erbjudande.

  Kontakta oss
 • Tjänstebilsförsäljning

  Tjänstebilsförsäljning

  Vår företagsförsäljning förser ditt företag med kompletta tjänstebilslösningar. Vi skräddarsyr lösningarna för att passa ditt företags behov.

Bilförsäljningstjänster

Volkswagens garantiersättningsbilar

När du behöver en prisvärd första bil eller en säker andra bil, letar efter en stor och representativ bil till ett överkomligt pris, eller behöver en rymlig bil för dina transportbehov till jobbet och till din fritid, är Volkswagens garantiersättningsbil ett säkert val.

24h leverans

Pörhö 24h leverans gäller i hela Finland (för bilar värda mer än 10 000 euro).

Att köpa en bil genom oss kunde inte vara enklare. Hitta bilen du är intresserad av i Pörhos breda utbud av bilar och kontakta bilaffären.

Våra expertåterförsäljare kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att ge dig information om bilen som är till salu, samt en tillförlitlig uppskattning av värdet på din begagnade bil.

Efter köpbeslutet tar vi hand om allt pappersarbete, såsom försäkringsöverföring och registrering åt dig. Vi levererar din nya bil direkt till din dörr på nolltid. Och bäst av allt är att allt detta är kostnadsfritt.

Pörhö 24 timmars leverans finns tillgänglig från alla våra verksamhetsställen.

Pörhö Finansiering

Pörhö Finansiering är ett avbetalningsbaserat lån för en ny eller begagnad bil. Pörhö Finansierings månadsavgift är fast och du kan få bilfinansiering för alla märken och modeller.

Med Pörhö Finansiering får du den bil du vill ha, oavsett om det är en ny eller begagnad bil. Pörhö Finansiering är en flexibel bilfinansiering som anpassar sig efter dina behov och budget.

Pörhö Finansiering i korthet:

 • Avbetalningskredit.
 • Kredittid 12-72 månader.
 • Månadsavgiften är fast.
 • Bilen fungerar som säkerhet.
 • Kreditbeslut omedelbart hos bilaffären.
 • För ny eller begagnad bil.
 • För alla märken och modeller.

Med Pörhö Finansiering är det även möjligt att byta bil eller betala tillbaka ett lån i förtid.

Pörhö Finansiering fås från alla våra verksamhetsställen.

Pörhö Easy

Ett enklare sätt att skaffa ny bil. Med Pörhö Easy kan du enkelt få kostnaderna relaterade till köp och användning av bil i samma månatliga delbetalning. På så sätt vet du vad bilkörning kostar dig och det kommer inga överraskningar.

Bil utan handpenning - Pörhö Easy-avtalet omfattar ekonomi- och underhållstjänster samt tilläggstjänster som underlättar körningen. I slutet av avtalsperioden kommer vi att lösa in bilen till ett i förväg överenskommet återköpspris. Om du önskar kan du även lösa in bilen till dig själv eller få en ny bil av oss igen.

Fast månadspris - Med Pörhö Easy-kontraktet är du alltid medveten om kostnaden för att ha bil, då du får ett kontrakt till ett fast månadspris. På så sätt behöver du inte förbereda dig för underhålls- eller reparationskostnader.

Be om ett Easy-erbjudande från vår säljare eller lämna en kontaktförfrågan genom att använda Pörhö Easy-formuläret.

Du kan få tjänsten från alla våra kontor. Avtalet kräver ett godkänt kreditbeslut.

Audi approved :plus

Audi approved: plus begagnade bilar är Audis begagnade bilar i utmärkt skick, exempelvis bilar som är mindre än ett år gamla som används av importpersonal eller som Audi-återförsäljares demobilar. Alla Audi-approved: plus-bilar är noggrant inspekterade och i utmärkt skick.

Alla Audi approved: plus begagnade bilar har klarat den tekniska besiktningen av avsnitt 110 och har 12 månaders eller 20 000 kilometers garanti tillgänglig genom oss. Audi erbjuder också ett femårigt underhållskontrakt för Audi Approved: plus begagnade bilar.

Pörhö Garanti

Omfattande garanti för begagnade bilar.

Pörhö garanti ger dig bekymmersfria kilometrar med din nya begagnade bil.

 • Du får extra säkerhet för din investering.
 • Du sparar pengar. 
 • En omfattande garanti gör körningen ännu mer bekymmersfri

När du köper en begagnad bil med Pörhö-garanti vet du vart pengarna går. 12 månaders eller 20 000 kilometers garanti är så omfattande att körningen blir helt bekymmersfri!

Underhållsavtal

Med ett underhållskontrakt är det ännu mer bekymmersfritt att äga en bil. Med ett underhållsavtal utjämnar du kostnaden för att underhålla din bil, underhåll och reparationer orsakar dig därav inte överraskande utgifter.

Du kan få ett bekvämt underhållskontrakt för en ny bil eller demobil vid köpet eller, beroende på märke, även efter köpet av bilen.