Tervetuloa Pörhön Audi-huoltoon!

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme on erikoistunut Audi-autojen huoltamiseen ja tuntee Audi-malliston erinomaisesti. Meillä on aina käytössämme valmistajan uusimmat, perusteelliset huolto-ohjelmat, joita noudatamme täsmällisesti.

Käytämme aina alkuperäisiä Audi-varaosia, jotka sopivat Audi-autoosi täsmällisesti. Lisäksi ammattilaistemme käytössä ovat juuri Audi-huoltoon suunnitellut työvälineet ja -laitteet sekä informaatiojärjestelmät.

Audi-huollolla huolettomia ajokilometrejä

Audi-merkkihuollossamme hoituvat ammattitaidolla kaikki korjaukset, määräaikaishuollot, vikadiagnoosit ja vikamuistin luennat sekä tarvittaessa kolari- ja vauriokorjaukset ja kaikki muut huoltopalvelut.

Kun huollat Audi-autosi merkkihuollossamme, varmistat auton parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon ja sen, että myös auton takuu ja Audi Liikkumisturva pysyvät voimassa. Audi Liikkumisturva on valtuutetun Audi-huoltomme tarjoama lisäpalvelu, jonka avulla turvaat matkasi jatkumisen, jos matka katkeaa tien päällä autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. 

Valtuutettu Audi-huoltomme palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa sinulle huolettomat ajokilometrit seuraavan huoltovälin ajaksi.