Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Varaa aika vahinkotarkastukseen. Teemme tarkastuksia myös ilman erillistä ajanvarausta!

Rekisterinumero*
Ajankohta
Etunimi Sukunimi *
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero *

Olkaa minuun yhteydessä

Mahdollista lisätietoa
Lomakkeen lähetys epäonnistui.
Kiitos yhteydenotostasi, olemme Teihin yhteydessä ja vahvistamme ajan.

Pörhö vauriokorjaamo huoltaa kaikki automerkit

Pörhö vauriokorjaamo on vakuutusyhtiöiden virallinen vahinkotarkastusasema, joka palvelee sinua – oli kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi vaurio. Vakuutuksen piiriin kuuluvissa vaurioissa voit kääntyä korjaamoidemme puoleen automerkistä riippumatta.

Korikorjaamomme hoitavat kaikki autoosi sattuneet vauriot ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Annamme tekemästämme työstä takuun, jotta voit olla varma, että autosi on hoidettu kuntoon laadusta tinkimättä.

Voit varata korjaamoomme korjausajan sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko oheisella lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä. Sinun tehtäväsi on ainoastaan vahinkoilmoituksen täyttäminen – me huolehdimme lopusta.

Muistathan, että auton omistaja on laskun maksaja kunnes vakuutusyhtiö on antanut laskutusluvan.

Kiveniskemä tuulilasissa? Tuulilasin rikkoutuessa kannattaa tarkistaa kuuluuko tuulilasin vaihto tai korjaus vakuutuksesi piiriin. Mikäli vaurio on pieni, korjaamme sen nopeasti ja voit jatkaa matkaasi jo tunnin kuluttua.

Pyydä tarjous lasipalvelusta tästä >

Näin toimit vahingon sattuessa

Kirjaa ylös vastapuolen yhteystiedot, auton rekisterinumero, vahinkopäivä sekä vakuutusyhtiö. Ota tarvittaessa kännykkäkuva vaurioista sekä mahdollisten todistajien yhteystiedot. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä Poliisiin soittamalla hätänumeroon.

Jos autosi tarvitsee hinauspalvelua, voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen 24h päivystyskeskukseen puh. 0400383633.


Ota yhteyttä Pörhö vauriokorjaamoihin:

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.