Löydä uusi Citroën-autosi

Kattava valikoima Citroën-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat Citroën-mallit. Kaikki uudet Citroën-mallit ovat ostettavissa miltä tahansa Citroën Autoliikkeen Citroën-jälleenmyyjältä.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet Citroën-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat Citroën-merkkihuollot. Citroën-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti Citroën-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet Citroën-mallit, Heti toimitukseen Citroën-autot sekä Citroën-esittelyautot.

Citroën kulkee ajan mukana

Citroën on perinteikäs ranskalainen autonvalmistaja, joka on aina kulkenut ajan mukana. Nykyään Citroën panostaa uusien Citroën-autojen valmistuksessa erityisesti ympäristöyställisyyteen.

Uusi Citroën-auto tarjoaa myös mukavat sisätilat ja hyvät ajo-ominaisuudet. Citroën tekee jatkuvasti laadukasta kehitysyötä ja sen mallistosta löytyy niin henkilautoja, maastureita, tila-autoja kuin tavara-autoja.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden Citroën-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista Citroën-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Citroën-jälleenmyyjältä.