Löydä uusi Opel-autosi

Tutustu Opel-mallistoon

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat Opel-mallit. Kaikki uudet Opel-mallit ovat ostettavissa mistä tahansa Opel-toimipisteestämme. 

Pörhön Autoliikkeen Opel-valikoimaan kuuluvat henkilö- ja pakettiautot, kuten esimerkiksi Opel Corsa, Astra, Mokka, Granland ja Zafira. Opel-mallistoon kuuluu monipuolisesti niin bensiini-, hybridi-, kuin sähköautojakin. Monipuolisen malliston ansiosta Opel sopii hyvin erilaisiin suomalaisten autoilijoiden tarpeisiin. 

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet Opel-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla, joiden asennus onnistuu myös Pörhön Autoliikkeen autohuollon ammattitaitoisilta Opel-mekaanikoilta. 

Kauttamme saat lisäksi myös laadukkaat Opel-merkkihuollot. Opel-merkkihuoltomme ammattitaitoinen henkilökunta on kouluttautunut erityisesti Opel-autosi huoltoihin ja korjauksiin, joten meillä Opelisi huolletaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Katso alta valikoimassamme olevat uudet Opel-mallit, heti toimitukseen Opel-autot sekä Opel-esittelyautot. Valikoimastamme löydät aina myös käytetyt Opel-autot, jotka löydät vaihtoautosivuiltamme.

Tervetuloa tutustumaan Opel-mallistoon

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden Opel-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista Opel-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Opel-jälleenmyyjältä.