Audi e-tron - Vaihtoautot

1 / 2
 • AUDI E-TRON 2022

  AUDI E-TRON2022

  Sportback 55 quattro Progress Plus (408 Hv.)

  • 11 400 km
  • Automaatti
  • Oulu

  88 800 €

  alk. 1100 €/kk

 • AUDI E-TRON 2020

  AUDI E-TRON2020

  Sportback 50 quattro Edition Advanced - Upea yli 300hv sähköauto - Neliveto - Vetokoukku

  • 45 000 km
  • Automaatti
  • Kajaani

  59 800 €

  alk. 741 €/kk

Audi E-tron vaihtoautot

Audi e-tron vaihtoautot löydät Pörhöltä. Audi e-tron vaihtoautot ovat yksi Pörhön suosituimmista Audi-vaihtoautoista. Audi e-tron on Audi-malliston sähköinen automalli, joissa yhdistyvät crossover-tyyli ja ympäristöystävällisyys. 

Pörhö on valtuutettu Audi-jälleenmyyjä, joten valikoimastamme löydät myös uudet Audi e-tron autot.

 Vaihtoautot ja käytetyt autot

Pörhön valikoimasta löydät satoja huolellisen kuntotarkastuksen läpikäynyttä vaihtoautoa. Kun etsit itsellesi uudempaa, edullisempaa tai sopivampaa autoa, Pörhön vaihtoautovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi ympäristöystävälliset hybridit, sähköautot, käytännölliset nelivedot ja farmarit. Pörhön Autoliikkeen suosituimmat vaihtoautot ovat Audi, Volkswagen, Skoda ja Nissan. Meiltä löydät myös monipuolisen uusien autojen valikoiman. 

Me Pörhöllä toimitamme auton kotiisi tai työpaikalle 24h toimituksella, joten saat suosikkiautosi itsellesi nopeasti käyttöön. Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, joiden avulla voit ostaa autosi joustavasti kilpailukykyisellä korolla ja jopa ilman käsirahaa. 

Tarvitsemme monipuoliseen vaihtoautovalikoimaamme jatkuvasti täydennystä, joten jos et löytänyt sopivaa autoa valikoimastamme, mutta sinulle on ylimääräinen auto jonka haluat myydä - voit myydä autosi meille myös suoraan. Me ostamme autoja ja maksamme rahat tilillesi. 

Meihin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi soittamalla, tekstiviestillä tai tulemalla käymään. Palvelemme sinua Pörhöllä yli 400 autoalan ammattilaisen voimin yli 65 vuoden kokemuksella, joten saat varmuudella laadukasta ja henkilökohtaista palvelua autoiluun liittyvissä asioissa. Katso toimipisteiden yhteystiedot ja reittiohjeet tästä