Toyota hiace - Vaihtoautot

1 / 2
 • Toyota HIACE 2011

  Toyota HIACE2011

  Toyota HIACE 2,5 D-4D 4WD 117 5ov pitkä **NO NYT ON HIENO ALVILLINEN RAUTAKANKI KAIKILLA HERKUILLA**

  • 218 000 km
  • Manuaali
  • Rovaniemi

  24 900 €

  alk. 336 €/kk

 • Toyota HIACE 2008

  Toyota HIACE2008

  Toyota HIACE 2,5 D-4D 117 5ov 4WD **NO NIIN SIINÄ SE SITTE ON KAIKILLA MAUSTEILLA JA SIISTINÄ**LUJEMPI KO KIINALA

  • 296 000 km
  • Rovaniemi

  14 590 €

  alk. 205 €/kk

 Vaihtoautot

Pörhön valikoimasta löydät satoja huolellisen kuntotarkastuksen läpikäynyttä vaihtoautoa. Kun etsit itsellesi uudempaa, edullisempaa tai sopivampaa autoa, Pörhön vaihtoautovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi ympäristöystävälliset hybridit, sähköautot, käytännölliset nelivedot ja farmarit. Pörhön Autoliikkeen suosituimmat vaihtoautot ovat Audi, Volkswagen, Skoda ja Nissan. Meiltä löydät myös monipuolisen uusien autojen valikoiman. 

Me Pörhöllä toimitamme auton kotiisi tai työpaikalle 24h toimituksella, joten saat suosikkiautosi itsellesi nopeasti käyttöön. Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, joiden avulla voit ostaa autosi joustavasti kilpailukykyisellä korolla ja jopa ilman käsirahaa. 

Tarvitsemme monipuoliseen vaihtoautovalikoimaamme jatkuvasti täydennystä, joten jos et löytänyt sopivaa autoa valikoimastamme, mutta sinulle on ylimääräinen auto jonka haluat myydä - voit myydä autosi meille myös suoraan. Me ostamme autoja ja maksamme rahat tilillesi. 

Meihin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi soittamalla, tekstiviestillä tai tulemalla käymään. Palvelemme sinua Pörhöllä yli 400 autoalan ammattilaisen voimin yli 65 vuoden kokemuksella, joten saat varmuudella laadukasta ja henkilökohtaista palvelua autoiluun liittyvissä asioissa. Katso toimipisteiden yhteystiedot ja reittiohjeet tästä