Autohuolto Kuusamo

Autohuolto Kuusamo

Parasta autollesi Pörhön autohuollolta
Etsitkö autohuoltoa alueella Kuusamo?

Kuusamo huolto

Pörhön autohuolto Kuusamo on täyden palvelun autohuolto. Kaikki autosi tarvitsemat huoltopalvelut, laadukas merkkihuolto ja luotettava Eurorepar monimerkkihuolto odottavat sinua ja autoasi. 

Pörhön autohuolto Kuusamo tarjoaa laadukkaan merkkihuollon Volkswagenille, Nissanille, Peugeotille, OpelilleCitroenilleSkodalle, Fiatille ja Suzukille. Kun huollatat autosi merkkihuollossa, auton huoltaa aina juuri sinun automerkkiisi koulutettu asentaja automerkkisi vaatimalla tavalla. Lisäksi auton huollossa käytetään vain alkuperäisiä varaosia ja merkille suunniteltuja työkaluja ja -välineitä. Merkkihuoltoon kuuluu aina valmistajan myöntämä varaosatakuu ja takuu tehdylle työlle.  

Pörhön autohuolto Kuusamo palvelee myös Eurorepar-monimerkkihuoltona, mikä tarjoaa luotettavaa autohuoltoa Kuusamossa automerkistä ja vuosimallista riippumatta - aina kilpailukykyiseen hintaan. Eurorepar huolto sisältää kahden vuoden varaosatakuun ja takuun tehdylle työlle. 

Kaikissa Pörhön autohuollon toimipisteissä saatavilla ovat myös katsastuspalvelut, autovahaukset ja -pesut, tuulilasin vaihdot ja korjaukset, renkaiden vaihdot ja rengashotellipalvelut. Kun autosi tarvitsee varaosia tai uudet renkaat, myös ne onnistuvat varaosamyyntimme ja Pörhö Renkaat -palvelun kautta. 

Auton huolto Kuusamossa on helppoa ja vaivatonta. Kun varaat autollesi huollon, saat kustannus- ja aika-arvion etukäteen. Keskustelemme aina kanssasi ensin mikäli huollon aikana ilmenee sellaisia korjaus- tai huoltotöitä, mistä ei ole ennalta sovittu. Pörhön maksuedulla voit maksaa auton huollon joustavasti myös laskulla tai osamaksulla. Lisäksi suosittelemme tutustumaan Pörhön kanta-asiakkuuteen, jonka avulla saat autohuollon huippuedut käyttöösi. 

Meille on tärkeää, että laadukkaan ja luotettavan autohuollon lisäksi myös palvelu on ensiluokkaista. Kuusamon autohuollossa voit varata huollon yhteyteen noutopalvelun, jonka avulla huollamme autosi esimerkiksi työpäiväsi aikana kuin huomaamatta. Lisäksi ammattitaitoiset ja ystävälliset huoltoneuvojat ovat aina valmiita auttamaan sinua Kuusamossa kaikissa auton huoltoon liittyvissä asioissa. Tervetuloa!  

Varaa huolto tästä