Uutiset 5.2.2021

Autojahti-kampanjan voittaja löytyi Pohjois-Suomesta

Neste K-ketju järjesti joulukuussa Autojahti-kampanjan, johon osallistuneiden kesken arvottiin Volkswagenin lataushybridiauto. Arvontaan osallistumiseen riitti, että asiakas teki kampanja-aikana jollain Neste K -asemalla vähintään 10 euron arvoisen ostoksen ja käytti asiointinsa yhteydessä K-Plussa-korttia.

Kampanjaan osallistui 200 000 arpaa, joiden joukosta kemiläinen Heidi Lassuri valikoitui voittajaksi. Lassuri oli tehnyt arpavoittoon johtaneet välipalaostokset Rovaniemen Neste K Reissumiehessä lomamatkalla.

Auton luovutus tapahtui torstaina 28.1.2021 Neste K Reissumiehessä. Palkitsemistilaisuudessa Pörhön Autoliikkeen ja K-Auton Volkswagen -edustajat Jukka SorroMikko Lehtiniemi ja Vesa Rinne luovuttivat auton avaimet voittajalle.

Lisäksi voittajaa olivat onnittelemassa Neste K -markkinoinnin Niina Lindholm ja Neste K Reissumiehen kauppiaat Tuuli ja Marko Kurkinen. – Mahtavaa, että auton voitto osui juuri Heidin perheen kohdalle, sillä hän on kertonut heillä olevan nelilapsinen perhe. Toiselle autolle on heillä varmasti tarvetta, Lindholm totesi onnittelupuheessaan.

Pörhön Autoliike onnittelee voittajaa!